Která znamení čeká v tomto roce rozchod

Nový rok, nová láska? Pro tato znamení zvěrokruhu mají hvězdy přinejmenším nový začátek. Protože podle horoskopu je v roce 2023 čeká rozchod a s ním i velký nový začátek. Kterého znamení zvěrokruhu se to týká? 

Novému roku bude vládnout planeta Mars. Planeta síly podporuje naše emoce a probouzí v nás vášeň. To je důvod, proč oplýváme energií a toužíme po dobrodružství, pokud jde o lásku. To může ale ovlivnit naše vztahy – pozitivně i negativně.

Následující znamení mají obzvláště vysokou šanci, že v roce 2023 projdou rozchodem. Ale i když je rozchod vždy bolestivý a smutný, dostanou také šanci změnit svůj život. Energický rok na Marsu jim posílá podporu, kterou potřebují, aby zvládli zármutek a co nejlépe využili každou životní situaci.

Štíři chtějí uniknout

Opuštění Štíři budou podrobeni zkoušce. Uran ve vás probudí touhu po svobodě a vy máte potřebu zažít dobrodružství bez druhé polovičky. Pokud ve vašem partnerství dlouhodobě panuje napětí a hádky, milostná krize dosáhne svého vrcholu právě v roce 2023. I když je to pro vás těžké, poslouchejte své srdce a rozhodněte se, co opravdu chcete. Je jen na vás, zda své lásce dáte druhou šanci, nebo se nadobro rozejdete. Mars vám každopádně dá sílu začít znovu.

Střelci se na to podívají blíže

V roce 2023 Střelci přesně vědí, co chtějí, a to platí i pro lásku. Zamilovaní si sundají růžové brýle a podrobí vztah zkoušce. Mají vysoké standardy a nastavené limity. Obzvláště kritická doba však nastává v květnu. Pak začnou Střelci přemýšlet a zpochybňovat celé své partnerství. Další krize se ohlásí v říjnu. Někteří Střelci mají sklon k neobvyklým záchvatům žárlivosti. Ale nebojte se, ať už jste se právě rozešli, nebo jste stále ve starém vztahu, jako optimistický Střelec využijete každou situaci a zachováte si chuť do života.

Ryby zažijí změnu

V roce 2023 zavane Rybám zcela nový vítr. Ať už jde o dlouhodobé manželství nebo novou lásku, cokoli, co pro vás není dobré, v roce 2023 skončí. Je to částečně díky Saturnu, který bude od 7. března ve vašem znamení. Zvyšuje povědomí o vašich skutečných potřebách a odstraňuje z vašeho života všechny negativní vlivy. Kromě rozchodů v lásce to může ovlivnit i konec přátelství nebo obchodních vztahů. Mars však podá něžné Rybě pomocnou ruku a Jupiter rychle vykouzlí úsměv na tvářích. I když se vám některé věci zdají zpočátku smutné a beznadějné, nevěšte hlavu a důvěřujte své vnitřní síle. Pak odoláte každé výzvě a vytěžíte z nového roku maximum.  

Zdroj: www.astrowoche.wunderweib.de/horoskop-2023-diese-3-sternzeichen-trennen-sich-im-jahr-2023-47597.html






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat