Některé lidi je snazší milovat než jiné

Někoho je snazší milovat než toho druhého. Máme pro vás žebříček znamení zvěrokruhu, která milujete hned a u kterých je to spíše velký oříšek.

Znáte to – potkáte člověka a buď je vám hned sympatický, nebo ho naopak nemůžete vystát. Údajně za to může jeho (a vaše) znamení zvěrokruhu. Tak, která znamení není problém milovat? A která naopak vůbec?

Panna

Panny jsou velmi nezávislé a mají střízlivý pohled na věc. Nevědomky si udržují bezpečný odstup, dokud si nejsou stoprocentně jisty, že mohou dané osobě věřit. Toto znamení zvěrokruhu není vždy snadné milovat, protože trvá docela dlouho, než se otevřou a pustí k sobě ostatní.

Štír

Štíři jsou většinou velmi nerozhodní a často přesně nevědí, co potřebují nebo chtějí. Může být velmi stresující být ve vztahu se Štírem, protože jsou velmi nestálí. Může chvíli trvat, než se Štír naučí zacházet se svými pocity jako dospělý.

Střelec

Letmý, impulzivní a duchem nepřítomný – to jsou vlastnosti Střelce. Nikdy to s nimi není nuda, ale také je pro ně těžké se zavázat. Toto znamení zvěrokruhu vždy hledá další velké dobrodružství. Střelec je šťastný a spokojený ve vztahu pouze tehdy, když se k nim partner chová jako k sobě rovným a dokáže s nimi držet krok.

Vodnář

Vodnáři jsou přirozeně velmi klidní a chrání si soukromí. Není pro ně vždy snadné se svěřit ostatním, a proto vždy dodržují malý bezpečnostní odstup. Teprve když jsou si stoprocentně jisti, že mohou někomu věřit, ukážou svou zranitelnou stránku a zamilují se.

Kozoroh

Kozorohové jsou dokonalým příkladem pracovitých, praktických a výkonných lidí. I když to z nich dělá perfektní zaměstnance, znamená to také, že ke vztahům přistupují jako k dohodě. Nikdo nemá rád, když ho někdo posuzuje podle pro a proti. Kozoroh se musí naučit poslouchat nejen hlavu, ale i srdce.

Blíženci

O Blížencích se říká, že mají potíže s rozhodováním a často jsou přehnaně emotivní. I když je to pravda, také to znamená, že Blíženci milují celým svým srdcem. Nedrží se zpátky a za partnera dají všechno. To může být pro někoho příliš a zdrcující, ale je třeba ocenit, že Blíženci vykazují takovou zranitelnost.

Lev

Lvi jsou velmi nezávislí a sebevědomí. Toto znamení zvěrokruhu vyzařuje určitou přitažlivost a okolí je miluje, protože Lvi dělají všechno mnohem více vzrušující. Pokud se však zapletete s tímto znamením zvěrokruhu, měli byste mít na paměti, že vás nikdy nebude potřebovat.

Beran

Když je toto znamení zvěrokruhu zamilované, zaměřuje se pouze na partnera. Beran se vždy snaží být tím, co jejich partner potřebuje: přítelem, milencem, ramenem, o které se můžete opřít, nebo dobrým posluchačem. Je těžké někoho takového nemilovat.

Býk

Býci jsou velmi loajální a obětaví. Nenechají nic náhodě a nemají problém vyložit všechny karty na stůl. Vždy se dokážou vžít do toho druhého. Takový druh loajality a lásky je velmi vzácný.

Váhy

Váhy jsou velmi harmonické a chtějí, aby všichni kolem nich byli šťastní a spokojení. Toto znamení zvěrokruhu by udělalo vše, co je v lidských silách, aby zajistilo, že jejich partner bude šťastný. Je velmi snadné milovat Váhy, protože vám dávají hodně lásky a náklonnosti.

Ryby

Ryby jsou velmi citlivé a milují bezpodmínečně. Toto znamení zvěrokruhu nemá problém ukázat ostatním, co ve vztahu potřebují a chtějí. Ryby by pro své milované procházely ohněm. Tento druh lásky je velmi vzácný a přichází jen jednou za život.

Rak

Rak je jedním z nejpečlivějších a bezpodmínečných znamení zvěrokruhu. Snadno odpouštějí a mají velkou trpělivost. Na Raka se můžete vždy spolehnout, bez ohledu na to, kdy a v čem. Raci jsou dokonalým příkladem toho, jak by měla láska vypadat.

Zdroj: /www.freundin.de/liebe-sternzeichen-leicht-zu-lieben






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat