Soutěž se speciálem Hurá do plavek s Prodietix!

21.05.2019 | Zábava

Týdny snažení začaly přinášet kýžené výsledky? Zhubli jste pomocí proteinové diety Prodietix? To si rozhodně zaslouží odměnu! Co třeba nové plavky, ve kterých budete moct předvést své snažení? Soutěžte s námi o jeden ze tří poukazů v hodnotě 1 000 Kč na nákup nových plavek českého výrobce Triola!

TRIOLA: Již 100 let zvedá nejen vaše sebevědomí

Český výrobce plavek TRIOLA se vždy ptá svých zákaznic, jaké modely by rády nosily. A desítkám z nich (tzv. probandkám) umožní před každou sezónou nové modely plavek otestovat. Takže i podle jejich přání jsou opět v kurzu chytré modely plavkových podprsenek, které zformují svůdný dekolt, pozvednou prsa do ideální výšky a sebevědomí k výšinám. Střihy kalhotek decentně schovají problematické partie, zpevní boky a zkrotí bříško. Plavkovou podprsenku a kalhotky si můžete u TRIOLY nakombinovat samy podle své postavy.

Ke každému modelu podprsenky (s koši tence vyztuženými, hladkými, formovacími, nevyztuženými či bandeau) má zákaznice k výběru dvoje až troje kalhotky různého střihu – klasické, bokové, pasové či variabilní s nastavitelnou výškou. Záleží jen na představě a odvaze každé ženy.


TRIOLA, modely NEON, podprsenka od 1 199 Kč, kalhotky 499 Kč.

Vyberte vhodný střih pro svoji postavu

„Někdy jsou ženy plavkami tak nadšeny, že úplně zapomenou na velikost a typ své postavy, věk, na strije či jizvy po operacích,“ komentuje častou chybu českých žen populární stylistka Žaneta, která objíždí regiony v ČR a učí ženy správně vybírat plavky a prádlo. Až doma v klidu si zákaznice uvědomí, že z trojúhelníčků jim prsa propadávají a spíše než šňůrku u bokových kalhotek by přivítaly vyšší kalhotky s klasickou gumou.

Chcete-li se v plavkách cítit skvěle, odhalte jen to, co chcete, aby bylo vidět. A vyberte takový model, který schová vše, co chcete ukrýt. Vybírejte střih plavkové podprsenky a kalhotek v souladu s tím, jakou máte postavu. Vše si důkladně vyzkoušejte v kabince. Plavky, stejně jako spodní prádlo, obchodníci zpět či na výměnu neradi berou,“ radí stylistka.

Sexy dekolt

Prsa bychom měly mít v šesti osminách své výšky – a plavková podprsenka je na tom místě musí udržet. Pro malá a pevná prsa můžete vybrat nevyztužené koše - např. pojíždějící či pevné trojúhelníčky na vázací šňůrce. Lepší oporu poskytnou prsům nevyztužené košíčky s kosticemi v koších, všité již do pevného obvodu. Ty dokážou zkrotit prsa i při plážových aktivitách.

Nejoblíbenější fazónou jsou plavkové podprsenky s tence vyztuženými koši a s kosticemi. Dokážou vyzdvihnout prsa do očekávané výšky a díky kosticím a tenkému vyztužení zformovat prsa do svůdného dekoltu.

„Současným hitem jsou plavkové podprsenky střihu bandeau. Můžete je nosit s ramínky nebo bez. Ta můžete uvázat vzadu za krk, asymetricky nosit jen jedno. Nevyztužené plavkové podprsenky s řasením zase pojmou menší asymetrii prsou,“ doporučuje Žaneta.


TRIOLA, model INDIAN, bandeau podprsenka 1 199 Kč, kalhotky 499 Kč.

Nechte promluvit své boky!

Máte-li výrazný pas, rovné bříško a krásné boky, tak je opravdu ukazujte a noste nízké plavkové kalhotky. Máte-li na bříšku tukovou vrásu či jizvy, asi uvítáte elegantní způsob, jak tyto problematické partie schovat.

„Výrobci vycházejí i těmto přáním vstříc. V nabídce TRIOLY  naleznete vedle klasických a bokových kalhotek také kombinovaný střih kalhotek s nastavitelnou výškou. Mají ozdobnou pasovou légu a jejím ohrnutím získáte kalhotky bokové. Existují také tzv. variabilní pasové kalhotky vhodné pro větší velikosti. Dvě symetrická řasení na předním díle ukryjí problémové partie bříška i boků,“ vyjmenovává výhody stylistka.

U českého výrobce si můžete koupit plavkovou podprsenku a plavkové kalhotky zvlášť. Sama si vyberete tyto součásti do setu.


TRIOLA, model TROPIC, podprsenka 1 299 Kč, kalhotky 599 Kč.

Pozor na materiál

Doporučuji ženám, aby se vyhnuly plavkám s velmi jemným materiálem. Ten je zrádný. Plavky nejsou prádlo a nechceme, aby o nás prozradily vše. Plavkovina musí mít vyšší gramáž a pevnost. V plavkách jezdíme na klouzačkách, poposedáváme v písku i na kamínkách. Materiál musí odolat námaze, slunečnímu záření, opalovacím krémům, našemu potu, sladké i slané vodě, která dokáže přes tenký materiál vše odhalit.“

Inspiraci hledejte na www.triola.cz nebo v 17 firemních prodejnách TRIOLA v ČR.

Hrajte s námi o jeden ze tří poukazů v hodnotě 1 000 Kč na nákup plavek na www.triola.cz!

Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a svou odpovověď pošlete na e-mail: redakce@bety.cz. Do předmětu uvěďte heslo "PLAVKY".

Soutěžní otázka: Co je to bandeau?

a) střih podprsenky
b) typ vyztužení podprsenky

Odpověď najdete na www.triola.cz.

Soutěž probíhá od 21. května do 4. června 2018.

Vyhrává 5, 500. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Soutěž je podporována parnerem speciálu Hurá do plavek, francouzskou proteinovou dietou Prodietix.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat