Horoskop na srpen

Co hvězdy připravily pro znamení zvěrokruhu na srpen?

Kozoroh

„Umění milovat“ sociálního filozofa Ericha Fromma je staré více než 60 let. Je tedy načase jeho zásadu snažit se o lásku uvést v život, že? Přijměte všechny pocity, které vám byly dány.

Vodnář

I ve sportu jsou nejvyšší výkony jednotlivce práce týmu. V práci platí stejná pravidla. Než se začnete točit v kruhu (a pokud nejste vrhačka kladiva), zajistěte si pomoc. Tak váš plán bude mít úspěch.

Ryby

Právě teď jste beránek ve vlčí kůži. Navzdory vaší jemnosti přebíráte iniciativu, jste naprosto otevření a nespokojíte se s polovičatostí. Uvidíte, že vás čeká tanec s vlky!

Beran

Ferragosto je město v Itálii, kde nikdo nepracuje. Ale vy se byste se dřela i jako rodilá Neapolitánka. Ale cíl vám za to stojí. Teprve, až když ho dosáhnete, budete si užívat života.

Býk

Hned čtyři planety vám přejí. Merkur, Mars, Venuše a uran vám dodávají odvahu, nekonvenčnost a životní radost. A to vás bude motivovat konečně uskutečnit svoje sny.

Blíženci

Ne vždy je 100 procent optimální. Než někomu budete vyprávět všechno, přemýšlejte, zda by některé detaily neměly raději zůstat soukromé. Tak alespoň nebudete tak zranitelní – ale mnohem suverénnější.

Rak

Dožínky jsou sice až na podzim, ale vy můžete slavit už teď. Protože váš důvtip, píle a spořivost posledních měsíců, ba co víc – roků, se vyplácí. Tak si něco dopřejte – alespoň malou přestávku.

Lev

Vaše vnitřní ukazatele ukazují střídavě Stop! a Jeď! Na jedné straně chcete plni energie uskutečnit plány a využít všechen potenciál. Na druhé straně vám ale Saturn háže klacky pod nohy a snižuje povolenou rychlost a nabádá k obezřetnosti. A to ve prospěch vašeho okolí a také vašeho úspěchu.

Panna

Konečně! Léčebné účinky planety Uranu vás rozzářily. V lásce i práci všechno funguje, jak má a vaše sebevědomí je naprosto vyrovnané. Možná propásnete nějakou šanci, ale to nevadí, protože se objeví zase jiná.

Váha

Nápady jsou jako guláš – druhý den chutnají ještě lépe. Vy budete mít šanci znovu předvést svůj starý koncept – a s úspěchem. V soukromí to pořád vypadá na běh na dlouhou trať.

Štír

Něco už znáte a něco zase ještě ne. Nové úkoly a situace berte jako šanci, která vás může v práci zavést zase o kousek dál. I emočně se dostanete o kousek blíž – a sice blíž sama sobě.

Střelec

Co se týká zákazu sladkostí, je jasné jedno – nefungují. Někdy si zkrátka člověk čokoládu nebo gumové medvídky dá. A stejné je to i s tajnými přáními. Plňte si svoje sny, než abyste se jich vzdávali.

Zdroj: myself, horoscope.com






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat