Horoskop na prosinec

Co přinášejí hvězdy na poslední měsíc roku?

BERAN

Prosinec přichází s profesními problémy. Hrozí časté střety se šéfem, který bude mít jinou představu o tom, jak by měla vaše práce vypadat. Buďte flexibilní a přizpůsobte se. Pluto vám dá nevyčerpatelnou energii a vitalitu, ovlivní vaši mysl a zlepší asertivitu. Ve vztazích bude naopak panovat shoda a harmonie.

BÝK

Prosinec je časem, kdy byste se měli zaměřit na rodinné vztahy a emoční stabilitu. Díky harmonii v rodině budete moci realizovat i další plány, takže dobrá atmosféra mezi členy rodiny je pro vás teď zásadní. Všechna zásadní rozhodnutí ohledně investic byste měli učinit ještě na začátku prosince. Nebojte se riskovat, může vám to přinést zisk.

BLÍŽENCI

V prosinci můžete počítat s podporou planet. Zaměřte se na cíle, kterých chcete dosáhnout co nejrychleji. Nic neodkládejte, protože zvětšující se seznam úkolů by vás mohl připravit o spánek a pohodu. Rodina vás bude potřebovat a vyžadovat vaši pozornost. Budete tak muset skloubit rodinný život i profesní záležitosti.

RAK

V prosinci budete chtít dosáhnout všech svých cílů. To by mohlo odsunout vaši rodinu do pozadí, ale vaši blízkým to vadit nebude, naopak vás budou podporovat a motivovat k jednání. Planety vám zase dodají energii a vitalitu. Díky systematické práci se vaše kariéra bude slibně rozvíjet. V prosinci máte šanci i na novou lásku nebo romantiku s tou stávající.

LEV

V prosinci budete závislí na rozhodnutí ostatních. Sice se vzbouříte, ale stále se budete muset přizpůsobovat v práci nebo doma. Abyste se tomu vyhnuli, musíte převzít iniciativu. Nebudete pracovat jako vždy na plný plyn, ale budete spíše hledat způsob, jak si odpočinout. Nakonec se to ukáže jako dobrá strategie, protože příležitost k rozvoji se objeví v druhé polovině měsíce.

PANNA

V prosinci budete muset požádat ostatní o pomoc, protože budete bojovat s problémy, které nebudete moci vyřešit sami. Soustřeďte se ale na to, abyste požádali správným způsobem. Pokud budete chtít svoje povinnosti hodit na druhé, pomoci se nedočkáte. Pokud hledáte novou práci, v polovině měsíce přijde zajímavá nabídka.

VÁHY

Poslední měsíc v roce bude dobré se zaměřit na svou kariéru, nejenom podporovat ostatní v dosahování svých cílů. Zásadní význam bude mít spolupráce a pomoc. Zrealizujete také už dříve dohodnuté plány, na které vynakládáte spoustu času a energie. Těhotné Váhy by měly věnovat svému tělu zvláštní pozornost.  

ŠTÍR

V prosinci se budete silně soustředit na svou kariéru a přestane se ohlížet na rodinu nebo osobní záležitosti. Díky hvězdám budete silnější, což vám umožní dělat nezávislá rozhodnutí bez cizí pomoci. Váš profesní úspěch nakonec bude mít pozitivní vliv i na soukromí a rodinu. Štíry ve vztazích může překvapit žádost o ruku nebo přírůstek do rodiny.

STŘELEC

V prosinci budete bojovat s dosažením rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Všechno máte ve svých rukou – je jen na vás, zda něco využijete nebo to necháte být. V profesních záležitostech můžete počítat s pokrokem. Je ale nutné si nejdříve o všem promluvit se svými blízkými. Rodina vám pomůže k úspěchu.

KOZOROH

V prosinci se zaměříte na práci. Začnete nový projekt, jehož úspěch může zajistit pohodu vaší rodiny. Nebudou po vás proto chtít zapojování do rodinných záležitostí. Až do 20. prosince bude váš úspěch záviset na spolupráci s ostatními. Nezadaní se zaměří na zábavu a o budování vztahu mít zájem nebudou. Do vztahů se naopak vrátí romantika.

VODNÁŘ

V prosinci budete potřebovat velkou dávku trpělivosti a diplomacie. Teprve pak budete moci něčeho dosáhnout. Jakýkoli pokus o boj, povede ke konfliktu. Je lepší vysvětlit, co vás trápí a vyřešit to společně. Můžete se tak dohodnout rodinu rozšířit nebo někam přestěhovat. Dopřejte si hodně klidu a nemoci nepřecházejte.

RYBY

Prosinec pro vás bude velmi klidný. Jakékoliv změny a spontánní akce se tento měsíc nedoporučují, protože by mohly způsobit více škody než užitku. Měli byste se raději zaměřit na rodinu, osobní život, plány a potřeby svých příbuzných. Zamyslete se a uvidíte, kde máte rezervy. Po 23.prosinci budete dělat kompromisy, abyste si uchovali rovnováhu.

Zdroj: 365horoskop






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat