Horoskop na leden

Nový měsíc a nová předpověď hvězd. Co nás čeká v prvním měsíci nového roku?

Kozoroh

Poznáte svět emocí, který vám byl dříve cizí. Těšte se na toto dobrodružství, protože to pro vás bude opravdu vzrušující. Můžete potkat někoho, o kom si myslíte, že se znáte navždy. Začíná romantický milostný příběh. Dávejte pozor na své cíle, zejména v polovině ledna –nemusí se splnit přes noc, ale s vytrvalostí dosáhnete spousty svých plánů. Vzdát se by pro vás nemělo být volbou.

Vodnář

V lednu na vás všude číhá pokušení, kterému podlehnete a užijete si. Pokud jste svobodní, vhodní partneři jsou na cestě a všechna znamení mluví o lásce a smyslnosti. Buďte připraveni na změny v oblastech, kde jste mohli být nějakou dobu nespokojeni. Možná vás to překvapí, ale všechno je pro vaše dobro! Kromě toho vás bude Mars povzbuzovat až do 23. Jste ve špičkové formě a v práci získáváte body svým velkým odhodláním.

Ryby

Planeta lásky Venuše je nádherná a díky ní jste prostě neodolatelní – po celý měsíc. Využijete každé příležitosti, abyste to znovu potvrdili. Vaše oblíbená aktivita během této doby bude lámání srdcí! Ale velmi rychle se zamilujete. Brzy budete mít příležitost vybudovat stabilní vztah, který dokáže přežít i v dobách krize. Máte od přírody dobrou intuici. Pokud se spolehnete na svůj vnitřní pocit, určitě zažijete nejedno pozitivní překvapení. To vám dá sílu až do poloviny ledna.

Beran

V lednu hvězdy přejí změně vztahu. Najdete svou spřízněnou duši na celý život. Můžete se radovat, protože se to splní rychleji, než si myslíte. Páry znovu objeví samy sebe, vše, co je v nerovnováze, vesmír napraví. Hned na začátku roku máte jasnou představu o tom, co je třeba udělat a jak můžete svůj každodenní život zorganizovat časově lépe. Merkur vám dodá odvahu prezentovat svůj názor objektivně, ale jasně. To vás může posunout vpřed, takže se prosím nebojte své vlastní odvahy! Zachovejte klid, pokud 13. a 14. nejde všechno tak, jak se vám líbí.

Býk

V lásce čekejte dobrodružství. Singles mohou využít šanci k flirtování bez závazků, u zadaných proudí do vztahu závan čerstvého vzduchu. Dokonce i velké problémy lze nyní řešit pomalu, ale jistě. Podaří se vám zorganizovat svůj každodenní (pracovní) život. Jasně vidíte, kde plýtváte časem a co lze zařídit ještě lépe. Pro důležité rozhovory najdete správná slova od konce měsíce, takže je důležité využít příznivých příležitostí.

Blíženci

Více než kdy jindy jste společenští a otevření. S vaší spontánní a veselou povahou si rychle získáte sympatie okolí. Okruh vašich známých se jistě ještě rozšíří, nezadaní mohou nezávazně flirtovat. Zvláště na konci ledna se vaše šance na lásku výrazně zvyšují. Merkur dává vaše profesní a obchodní záležitosti do pohybu. Možná existuje šance na lukrativní druhé zaměstnání, možná začnete výhodně spořit a vytvoříte si tak malou finanční rezervu.

Rak

Rak se cítí nejlépe, když může hýčkat své blízké. Nebojte se říci ne, pokud toho  na vás bude příliš, podívejte se zblízka na to, kdo si zaslouží vaši pomoc a kdo ji chce jen využít. Díky Neptunu na jedné straně vaše kreativní stránka rozkvete, na druhé straně se posílí schopnost vnímat jemné vibrace, které jsou ve vzduchu. Kromě toho vám Mars umožní v práci uspět a možná v ní brzy získat ještě více peněz.

Lev

V lednu se vaše již existující erotické charisma zdvojnásobí. Mars vás zaplaví emocemi a velkými touhami. Samozřejmě, že vás s takovými pocity nenechá samotné, ale svede vás dohromady s takovými lidmi, kteří mají stejně silné a intimní pocity jako vy. Neváháte dlouho a řešíte problémy přímo. Marsu vám dodá dobrou náladu a nezkazí ji ani malé každodenních problémy. Díky tomu budete zejména v polovině měsíce profitovat profesionálně i v soukromí.

Panna

Panny, které jsou zadané, objevují nové stránky partnera a mohly by se do něj snadno znovu zamilovat. Skalní příznivci svobody jen něžně vzdychnou "Ano" v okamžiku, když přijde velký návrh. Skutečná láska existuje! Těšte se na skvělý leden. Od 24. ledna budete překypovat vitalitou a dobrými nápady, v profesních a finančních záležitostech se mohou otevřít slibné příležitosti. Takže žádná falešná skromnost, opravdu si to zasloužíte!

Váhy

Vaše city se vyvíjejí k osobě, které jste předtím nevěnovali tolik pozornosti. Setkání může být tak intenzivní, že téměř ztratíte svou mysl a najednou zjistíte, bez čeho už nikdy nebudete chtít být: bez něhy, jemnosti a romantiky. Vše nasvědčuje tomu, že se k této osobě rychle nastěhujete a možná se brzy postavíte i před svatební oltář. Mars vás možná trochu oslabí, ale představuje cennou příležitost nastavit směr pro budoucnost. Na chvíli se zastavte a zamyslete se nad tím, co chcete nechat za sebou. Možná je to záměr věnovat více času své vlastní spáse, ale možná je pro vás také důležité, abyste se již nenechali vykořisťovat. Dobrý čas vyrazit za novými cíli, novými vizemi!

Štír

V lednu je vliv lásky obzvláště velký. Láska se stává koníčkem, součástí vašeho každodenního života a prezentuje se tak jednoduše a bez stresu jako nikdy předtím. Láska snad nikdy nebyla tak něžná, tak "skutečná", tak intenzivní. Ze své podstaty jste kreativní a intuitivní člověk, který ve skutečnosti odmítá přísná pravidla. Na konce ledna bude pro vás snadné vnést do své každodenní práce trochu pořádku a struktury. Kromě toho také přesně víte, kdy má protest smysl a kdy byste měli raději mlčet.

Střelec

Zadaní i nezdaní objeví v lednu novou zábavu ve fyzické, duševní a duchovní lásce. Planeta Mars je váš erotický kouč a podporuje vás téměř celý měsíc. Překážky vás jen tak neodradí, právě naopak. Pokud věci nepůjdou podle plánu, zachovejte si optimistický postoj a jednoduše začněte druhým pokusem. Vaše pozitivní energie vám bude prospívat po celý leden.

Zdroj: astrowoche






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat