Celebrity s kariérním comebackem v plné parádě

Stejně tak rychle, jako člověk vystoupá nahoru, může i spadnout. A to přímo na ústa! Které celebrity oživily svou kariéru, i když je celý svět odepsal?

Showbyznys umí být tvrdý. Jeden den jste na absolutním vrcholu, přičemž sklízíte samé úspěchy, druhý už po vás „neštěkne ani pes“. Někdy za to může špatné rozhodnutí, jindy nepřízeň osudu, rodinné problémy či zdravotní komplikace. Tak či tak, jakmile vás vyřadí z VIP zóny, je nesmírně těžké se do ní vrátit zpátky. Nikoli ale nemožné! Komu se to povedlo?

Alec Baldwin

Kariéra tohoto známého hollywoodského herce začala strmě stoupat v době, kdy se v 80. letech objevil v seriálu Lékaři. Fanoušci si Aleca Baldwina nemohli vynachválit a o sponzory a příležitosti nebyla nouze. Jenže všechno jednou končí, že? V jeho případě se tak stalo po rozvodu s herečkou Kim Basinger, od které se odloučil v roce 2002. Kvůli osobním dramatům v soukromém životě se odebral do ústraní a naprosto zmizel z očí veřejnosti. O čtyři roky později se však vrátil mezi super hvězdy díky hlavní roli v sitcomu 30 Rock a dokázal, že má filmovému průmyslu ještě hodně co nabídnout (1).

Drew Barrymore

Stát se celebritou v dětském věku může být pořádným receptem na katastrofu. Bezpočet mladých talentů tlak slávy nevydrželo a únik hledalo v drogách nebo alkoholu, odkud už nenašlo cesty zpět. Naštěstí to není případ Drew Barrymore, která sice s omamnými látkami začala už ve 13 letech, kvůli čemuž musela na odvykací kúru hned dvakrát, ale naštěstí nad svými démony zvítězila. A proto také patří mezi neobsazovanější herečky (2).

Mickey Rourke

Vlastním jménem Philip Andre Rourke Jr. odešel z branže „na vlastní žádost“. V 90. letech skončil s herectvím, protože se rozhodl, že bude profesionálním boxerem. Jelikož k tomuto sportu tíhnul už od mládí, byla to pro něj jasná volba a hlavně vítaná změna. Jenže ouha, nadšení ho přešlo v momentě, kdy v ringu utrpěl mnohočetná zranění, a to včetně zlomenin nohou, nosu, žeber a lícních kostí. Dokonce málem přišel i o jazyk! Náprava ho stála mnoho plastických operací a ne vždy zákroky dopadly na jedničku. Mickey Rourke se netají tím, že operatéři hodně věcí zanedbali, ale na druhou stranu přiznává, že ho poněkud děsivý vzhled vrátil do sedla, když zabodoval třeba ve snímku Sin City – město hříchu (3).

Zdroje: (1) www.cs.wikipedia.org/wiki/Alec_Baldwin, (2) www.cs.wikipedia.org/wiki/Drew_Barrymoreov%C3%A1, (3) www.cs.wikipedia.org/wiki/Mickey_Rourke, www.goliath.com, www.wikipedia.org






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat