Neznámá strana znamení zvěrokruhu

Zdá se, že typické vlastnosti dvanácti znamení zvěrokruhu jsou známé. Ale každé znamení má i svou nepříliš zřejmou stránku, která vás jistě překvapí.

Lvi chtějí být vždy středem pozornosti, Ryby žijí ve svém vlastním vysněném světě a Panny potřebují k životu řád. Každé znamení zvěrokruhu má jednu nebo dvě charakteristiky, které jsou pro něj typické. Někdy se ale zdá, že lidé svému znamení zvěrokruhu vůbec neodpovídají. Může to být tím, že každé znamení je ovlivněno ještě mnoha dalšími aspekty – nebo jednoduše proto, že jste je ještě nepoznali ve všech jeho aspektech. Tyto skryté rysy vás pravděpodobně překvapí, protože se ukážou až při bližším zkoumání (1).

Beran

Beran může být ohnivý a vášnivý, což je pro něj typické. Pravdou je ale také to, že se za každých okolností zastávají svých blízkých a podpoří je i při těch nejdivočejších plánech. Nenechají se nikým zastrašit a dokazují to znovu a znovu v různých situacích – a také ku prospěchu svých přátel.

Býk

Vlohy pro umění by se asi spíše mohly přisoudit Vahám nebo Rakům, ale i Býci mají obrovský cit pro krásné věci. To pravděpodobně souvisí s jejich vládnoucí planetou Venuší, která znamená čistou estetiku. Je pravda, že tato vlastnost se u Býka týká především hmotných věcí, protože milují drobný luxus a nebojí se investic, ale díky neustálému zájmu o trendy a šik kombinace si zemské znamení většinou vypěstuje velmi dobrý cit pro skvělé outfity nebo interiéry, na které se bude vzpomínat. 

Blíženci

Dalo by se říci, že toto vzdušné znamení je náladové. Na této nestálosti je ale i něco pozitivního, co v Blížencích objeví jen málokdo: Žijí okamžikem. Blíženci se soustředí na to, co je, a pak rychle přejdou k dalšímu, aniž by se zabývali melancholií z minulosti. Tady se ukazuje jejich velmi racionální stránka.

Rak

Pro Raky je jejich domovem svatyně svatých. Útulný filmový večer v posteli? Kdykoli. Ačkoli se však pravděpodobně nejlépe cítí ve svém domě a rádi se zavrtávají do dek, peřin a polštářů, nemá to nic společného se strachem nebo leností. Raci jsou kreativní lidé, kteří rádi realizují nápady. To jim dokonce dává perfektní kvalifikaci pro vedoucí pozici.

Lev

Lev je sebevědomý, rád je středem pozornosti a myslí si o sobě hodně. Co je ale často opomíjeno, je to, že ostatní miluje minimálně stejně vřele. To se odráží v jeho obzvláště velkorysém chování a velkém srdci. Pozvánky a dárky jsou pro ně na denním pořádku a největší štěstí pro ně je, když vidí šťastné lidi kolem sebe.

Panna

Bez dokonalého rozvrhu Panny nefungují. Jsou to absolutní organizační šílenci a milují, když všechno jde podle plánu. Hodně zpochybňují sebe i ostatní a mají vysoké nároky. To ale neznamená, že prochází životem, aniž by se dokázali bavit. Jejich humor je jedinečný a neuvěřitelně zábavný, protože je velmi náchylný k sarkasmu.

Váhy

Zatímco Váhy bývají na veřejnosti skromné ​​a neutrální a harmonie a vnitřní mír se zdají být jejich nejdůležitějšími ctnostmi, mají i svou ohnivou stránku. Vzdušné znamení má v životě obzvláště silný smysl pro to, co je správné a co špatné. Pokud se s někým zachází nespravedlivě, Váhy budou vždy bojovat za férovost, i kdyby za ni měly bojovat samy.

Štír

Přestože je Štír známý svou emocionalitou, většinou ji redukuje jen na své obtížné vlastnosti. Ale za chladnou zdí, kterou si Štír rád staví na ochranu, se skrývá spousta empatie a péče. Jakmile si podmaníte srdce Štíra, najdete po svém boku oduševnělého a vášnivého partnera.

Střelec

Střelci jsou známí svým dobrodružným duchem a bezstarostnou povahou. Kdo však někdy zažil Střelce v opravdové krizové situaci, ví, že se dokáže i pěkně nepříjemně potrápit. Tyto záchvaty vzteku má pravděpodobně společné se svým ohnivým partnerem znamením Berana. Ale nebojte se, stejně rychle, jak se Střelec rozčílí, se zase uklidní. Střelci nevidí smysl v zášti kvůli maličkostem. Raději vidí celkový obraz a ten je většinou pozitivní.

Kozoroh

Vzhledem k tomu, že Kozorozi oceňují praktické věci, oceňují úspěšnou kariéru a často vidí svět velmi pragmaticky, je tento cílevědomý a kariérně orientovaný typ často vyzdvihován v jejich osobnostním popisu. Ve skutečnosti jsou ale i soukromé cíle pro toto zemské znamení stejně důležité. To znamená, že Kozorohové půjdou hodně daleko, pokud jde o plánování rodiny nebo vytvoření pohodlného domova.

Vodnář

Vodnáři jsou známí svou vzpurnou povahou a rádi vystupují z řady. Nemají rádi pravidla a neradi se zavazují. Ale to nevylučuje skutečnost, že jsou to velmi loajální lidé. Jakmile cítí spojení s někým, kdo jim zároveň dává dostatek prostoru, snadno zůstanou loajální. Vzdušné znamení vytváří spojení pouze tehdy, pokud může také bezpečně dodržet své sliby. 

Ryby

Ryby cítí hodně a intenzivně. To někdy způsobí, že vypadají trochu nepřítomně nebo odtažitě. Díky své nápaditosti a kreativitě však mají i skrytý talent: Vždy najdou ten správný způsob, jak někoho přesvědčit o nápadu a jak ho zaujmout. Mají také všechny předpoklady pro dokonalý smysl pro humor.

Zdroj: (1) www.freundin.de/lifestyle-astrologie-ueberraschung-das-ist-die-unbekannte-seite-ihres-sternzeichens






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat