Matky podle znamení zvěrokruhu

Dobrodružná matka, super matka nebo nejlepší kamarádka? Jaká jste matka prozradí vaše znamení zvěrokruhu.

Všichni bychom si přáli být nejlepšími rodiči. I když pro každého to může znamenat něco jiného. Někdo chce být kamarád, někdo chce zvládnout všechno a někdo chystá dětství plné dobrodružství. O tom, jaká máma jste nebo v budoucnu budete, hodně ovlivňuje také vaše znamení zvěrokruhu (1).

Všímaví Berani

Vždy se postarají o to, aby byly děti dostatečně teple oblečené, přivezou je na každou dětskou narozeninovou oslavu včas a každé ráno jim pečlivě připraví zdravou a chutnou snídani. Chtějí, aby děti prosperovaly a vyrůstaly šťastně. Vždy máte vše pod kontrolou – ale chválit za to nepotřebujete. Stačí, když uvidíte své děti vyrůstat. 

„Fotografující“ Býci

Minimálně jednou ročně vezmete své děti k profesionálnímu fotografovi, abyste pravidelně zaznamenávali, jak vaše děti vyrůstají – a také proto, abyste měli co ukázat svým přátelům a známým. Jste na své děti přece tolik hrdí!

Zábavní Blíženci

Samozřejmě jste v první řadě zodpovědná matka. Ale také se svými dětmi rádi zažíváte legraci. Víkend bez zpestření pro vás nepřipadá v úvahu. Ať už je to zábavní park, polštářová bitva nebo kino: V životě je příliš mnoho vážných témat, proto jste pevně přesvědčeni, že musíte dětem předávat lehkost a někdy být nejen matkou, ale i kamarádkou.

Nejlepší přítel Rak

Sami si vystačíte jen s pár nejlepšími přáteli. Proto máte své děti. A máte s nimi skvělý vztah. Autoritu tedy ve výchově nepovažujete za tak důležitou. Pokud si vás vaše děti váží jako člověka a přítele, svěřují se vám se vším a mohou se vždy spolehnout na vaši pomoc, pak je to přirozeně i s respektem.

Hrdí Lvi

Neustále otravujete své přátele, jak skvělé jsou vaše děti. "Péťa právě dostal jedničku z matematiky a Lenička chodí na balet." Trochu se chlubit dětmi je vždycky fajn. A máte pravdu, že vaše děti jsou přeci jedinečné a při výchově jste odvedli opravdu dobrou práci. To by měl vědět celý svět.

Mentorka Panna

Vždy chcete přesně vědět, co bylo ve škole, co je nového a jak se vašim dětem v životě daří. Také je povzbuzujete, aby byli tím, kým chtějí být a neohýbali se pro ostatní. Jste spíše mentorem než supermatkou.

Klidná Váha

Ve vašich očích dokonalost neexistuje. Proto vás vůbec netrápí, pokud doma vládne chaos. Koneckonců v životě jsou důležitější věci, než že všechno vždy jde podle plánu. Vy své děti vychováváte k nezávislosti.

Skvělí Štíři

S dětmi prozkoumáte nejnovější obchody ve městě, o víkendu s nimi vyrazíte na nákupy a vezmete je na večírek k sousedům, na který jsou zváni vlastně jen dospělí. Jste prostě skvělá máma, která dělá všechno s dětmi. Co ale máte také – dlouhé drápy. Protože pokud se děje dětem něco špatného, ​​mateřskou silou je obratně vrátíte na jejich místo.

Dobrodružní Střelci

O víkendu jedete s dětmi kempovat, prozkoumáváte s nimi lesy ve svém okolí a na dovolenou se vydáte na dobrodružnou cestu do Asie – včetně jízdy na slonech, samozřejmě. Chcete, aby vaše děti byly samostatné a získaly spoustu zkušeností. Naučíte je tedy vše, co potřebují vědět.

Tradiční Kozoroh

Jste matka, která vždy bedlivě dohlíží na domácnost a děti a klade velký důraz na to, aby se děti dobře a zdravě vyvíjely. Svou práci matky děláte dobře a ráda. Dobrodružství, výlety do cool baru? To není nic pro vás. Raději předáte dětem hodnoty jako je dochvilnost a spolehlivost.

Pracovitý Vodnář

Jste matka celým svým srdcem, ale nechat svou kariéru plavat není vaše volba. Skvěle umíte skloubit obojí a nemyslíte si, že je problém, když vaše dítě stráví odpoledne s chůvou nebo babičkou. Ostatně to nijak nesnižuje vaše kvality matky.

Květinové Ryby

Je pro vás obzvláště důležité, aby vaše děti žily svůj život. Nevěříte v přísnou autoritu o nic víc než v neustálou kontrolu. Chcete ze svých dětí vychovat emocionálně inteligentní lidi, kteří se dokážou vcítit do druhých. Vaše děti mají být především dětmi. Dospělost se totiž dříve nebo později přirozeně dostaví.

Zdroj: (1) www.freundin.de/Mutter-Sternzeichen - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat