Otcové podle znamení zvěrokruhu

Znamení zvěrokruhu vám o vašem partnerovi napovědí nejen to, jak se k sobě hodíte, ale například i to, jaký bude otec.

Dovednosti a schopnosti, které si s sebou váš partner do vztahu přináší, lze snadno rozpoznat podle znamení zvěrokruhu. To ale ukáže i na to, jak by se muž vašeho života choval jako potenciální táta (1).

Vodnáři (21. 1. – 19. 2.)

Otcové Vodnáři mají spoustu energie a kreativity. Pro ně je hlavní prioritou zábava. S takovým tatínkem to zaručeně nebude nuda! Maminky však musejí být připraveny na výzvy a také musí čas od času svého otce přibrzdit.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velmi nápadité a mají velkou lásku k přírodě. Jsou vždy připravení i pro řemeslné nápady a pěší výlety a mohou také inspirovat skvělými nápady. Konfliktům se však vyhýbají a mají tendenci vyhýbat se hádkám.

Berani (21. 3. – 20. 4.)

Tatínkové Berani jsou dobrodružní a milují zábavu. Ať už kempujete na zahradě nebo stavíte domek na stromě, tito tátové přímo srší nadšením. Co se však může stát malou výzvou, je jejich tvrdohlavost. Pokud jde o výchovné otázky, rádi se drží svého názoru a hádkám se nevyhýbají.

Býci (21. 4. – 20. 5.)

Otcové narození ve znamení Býka jsou velmi spolehliví. Děti můžete klidně nechat u tatínka, ten se o vše postará. Tito otcové navíc vyzařují klid a řeší každý problém. K novým věcem jsou však často podezřívaví.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Blíženci objevují svět společně se svými potomky. Jsou rádi, když se malý naučí něco nového a dodají mu tak dobré sebevědomí. Další kvalitou je zvědavost. Zpočátku to může vztah upevnit, ale později mohou být teenageři otrávení přílišným kladením otázek. V tomto okamžiku museí matky vytvořit zdravou rovnováhu.

Raci (22. 6. – 22. 7.)

Otcové Raci jsou velmi emotivní a rychle si se svými dětmi vytvoří citové pouto. Stojí po jejich boku, poradí a vytvářejí tak vztah založený na důvěře. Navíc z těchto tatínků vyzařuje klid a bezpečí. Bohužel jsou také velmi melancholičtí a nezvládají, když jejich milovaní prckové pomalu dospívají.

Lvi (23. 7. – 23. 8.)

Lví otcové slouží svým dětem jako dobré vzory. Jsou odhodlaní a sebevědomí. Svými vlastnostmi své děti vždy přesvědčí a povzbudí k novým věcem. Tito tatínci však pro kritiku nejdou daleko, což se pro matku stává zátěží.

Panny (24. 8. – 23. 9.)

Tatínkové ve znamení Panny jsou velmi spolehliví a všechny úkoly zadané maminkou zaručeně zvládnou správně. S tatínky v Panně si děti užijí spoustu legrace, protože s hloupostmi jsou vždy první v řadě.

Váhy (24. 9. – 23.10.)

Kreativní a harmonický: To je to, co charakterizuje otce Váhy. Vždy mají připravený nápad a velmi dbají na to, aby se ke všem dětem chovali stejně. Rodinný život je pro ně nesmírně důležitý a zajišťují řád a harmonii. Jejich asertivita však ponechává velký prostor pro přání a často zapomínají myslet na sebe.

Štíři (24.10. – 22.11.)

Otcové narození ve znamení Štíra jsou na mazlení i nošení. Jsou vždy uvolnění a také velmi otevření budoucím změnám. Rodinný život je pro ně důležitý, ale dětem nechávají dostatek prostoru pro vlastní růst.

Střelci (23. 11. – 21.12.)

Tatínkové Střelci jsou velmi podnikaví a připraveni na jakoukoli zábavu. Důležitá je pro ně pravda, spravedlnost a lidskost. Pořád se s nimi něco děje a děti se nikdy nenudí. Bývají ale také netrpěliví, a proto musí často zasahovat maminka.

Kozorozi (22.12. – 20. 1.)

Tatínkové se znamením Kozoroha uvažují praktičtěji. Postaví trampolíny a naplní myčku. Pomáhají dětem se školními záležitostmi a jsou vždy spolehliví. Otcové Kozorozi jsou však velmi ambiciózní a někdy to mohou přehánět.

Zdroj: (1) www.freundin.de/lifestyle-papa-eigenschaften-sternzeichen, 






Celkem 1 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat