Hollywoodské celebrity nosí své šediny s hrdostí

Vlasy si dnes barví kdekdo. Proč? Účelem je kamufláž šedin, které přidávají roky navíc. Na druhé straně ale zralost dokáže i slušet. Jen se podívejte, jak to sekne Jamie Lee Curtis nebo Diane Keaton! A co teprve štramák George Clooney, který je i s bílou hlavou jedním z nejpřitažlivějších mužů planety.

Všechno je nějak naruby. Moderní doba nepřirozené věci toleruje, ty přirozené zase odsuzuje. Příkladem za všechny je třeba stárnutí, které se lidé snaží obelstít všemi možnými způsoby, jen aby se náhodou neodklonili od přísných kritérií krásy a přitažlivosti. Naštěstí se ale najdou i čestné výjimky! Které slavné celebrity své šediny nosí s hrdostí?

Jamie Lee Curtis jde cestou zdraví

Americká spisovatelka a spisovatelka dětských knih Jamie Lee Curtis hrála v mnoha hororech, takže ji jen tak něco nevyděsí. Ani vrásky a bílé kadeře! Tato zralá inspirativní dáma při jednom televizním rozhovoru přiznala, že si vlasy přestala barvit už před několika lety, protože si do těla odmítá pouštět škodlivé chemikálie způsobující rakovinu. A dobře udělala! Šediny jejímu ikonickému krátkému účesu dodávají šmrnc, který nelze přehlédnout. Kdo další se za vybledlé prameny ani trochu nestydí?

George Clooney už se neděsí

Jestli je někdo nekorunovaným šedivým králem, pak bezpochyby herecká ikona George Clooney. Ten se v médiích doznal k tomu, že se mu tyto vlasové „ozdoby“ začaly tvořit už v roce 2009. A když se tehdy viděl na televizní obrazovce, dle vlastních slov nemohl uvěřit tomu, jak staře vypadá. Ovšem postupem času se s tím smířil. A co víc – i díky šedinám patří k nejatraktivnějším mužům planety, proto si ho jeho žena Amal patřičně hlídá.

Diane Keaton oželela blond hřívu

Ještě před nějakou dobou byla americká herečka, zpěvačka, režisérka a producentka Diane Keaton k vidění s blond hřívou. Ale tomu odzvonilo! Vyměnila ji za přirozenější odstín v barvě pepře a soli, který jí velice sluší a podtrhuje její osobnost. Nebo snad máte jiný názor?

Zdroje: www.insider.com, www.wikipedia.org






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat