Některá znamení zvěrokruhu čeká letos rozchod

Láska je složitá a někdy to prostě nedopadne podle plánu. Podle horoskopu by se měla mít na pozoru především tato tři znamení. Je totiž velká šance, že letos ukončí svůj vztah.

Když se podíváte na hvězdy, léto může znamenat novou fázi života pro tři znamení zvěrokruhu. Planety Mars a Pluto se začátkem měsíce července vyrovnali, takže některá znamení začala přehodnocovat své milostné vztahy. Je mezi vámi stále láska nebo jste s partnerem jen ze zvyku? Rak, Panna a Vodnář mohou brzy přijít na to, že nadešel čas vztah ukončit a že je lepší jít každý svou cestou (1).

Rak

Souhvězdí Pluta a Marsu konečně otevře Rakovi oči, aby viděl pravdu, kterou dlouho potlačoval: soužití s ​​jeho láskou už nefunguje. Skvělé pocity jsou pryč, vášeň je pryč. A i když se vodní znamení jen těžko rozchází a nechce svému partnerovi ublížit, Raci brzy pochopí, že rozchod je pro oba jediný způsob, jak být znovu šťastní.

Panna

Panny už delší dobu tajně pochybují o své lásce k partnerovi. Dokáže jejich zamilovanost konkurovat ostatním párům nebo to na dlouhodobý vztah už nestačí? Prostřednictvím síly Pluta a Marsu si t toto znamení uvědomí, že city z jejich strany nemusí být stejné jako jejich láska. Jen zůstat spolu na přátelské úrovni není pro Pannu řešením, takže pravděpodobně brzy udělá za vztahem tlustou čáru.

Vodnář

Pravda, že Vodnář už není zamilovaný, vyjde najevo spojením Marse a Pluta. To není žádný rozmar vzdušného znamení milujícího svobodu, ale je to něco, co se nějakou dobu vyvíjí. Už to prostě neklape a Vodnáři se budou cítit připraveni to přijmout a jít dál. Držet se partnerství, kde už nejsou žádné city, není pro tohle znamení zvěrokruhu nic přijatelného. Vodnáři raději ukončí vztah, aby se mohli znovu ponořit do nové lásky.

Zdroj: (1) www.freundin.de/lifestyle-astrologie-sternzeichen-trennen-sich-jetzt - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat