Čtyři znamení dávají výrazně najevo svou inteligenci

Některá znamení zvěrokruhu si prostě nemohou pomoct – musí všem ostatním neustále ukazovat, jak jsou chytrá.

Někteří lidé cítí potřebu neustále ostatním ukazovat, jak jsou chytří. Díky tomu se cítí výjimeční, důležití a nadřazení. Ve skutečnosti však vypadají jakkoli, jen ne inteligentní, působí poněkud nejistě a arogantně. K tomu jsou zvláště náchylná čtyři znamení zvěrokruhu. 

Blíženci

Blíženci jsou velmi společenští a ve společnosti chtějí vypadat vždy dobře. Nemohou si pomoci, ale neustále upozorňují na své zkušenosti a úspěchy a snaží se přesvědčit své okolí o svém vlastním názoru.

Lev

Lvi jsou hrdá znamení zvěrokruhu – rádi jsou nejlepší a dávají to ostatním najevo. Naučili se, jak obratně využívat svou inteligenci k dosažení svých cílů. Ale také se tím rádi chlubí, aby zapůsobili na ostatní, a možná dokonce vypadali o něco chytřejší, než ve skutečnosti jsou.

Střelec

Extrovertní ohnivé znamení je komunikativní a překypuje nápady a nadšením, ale to také znamená, že Střelci cítí potřebu sdílet to se všemi ostatními. Svými chytrými výroky a názory se často snaží vylepšit si pověst. Může se stát, že vědomě filozofují o složitých tématech před ostatními, jen aby si získali jejich pozornost.

Vodnář

Vodnář má tendenci o věcech přemýšlet a rád se touto obdivuhodnou kvalitou chlubí. I v okrajových diskusích mají nutkání své názory skvěle prezentovat a všechny přesvědčit nejen o svých názorech, ale i o své inteligenci.

Ale i když všechna čtyři znamení zvěrokruhu mají pocit, že svoji inteligenci musejí prezentovat veřejně, nemají to vůbec za potřebí. Jsou chytří a dříve, nebo později si toho všimne i jejich okolí, na druhou stranu jejich chvástání často působí spíše jako nedostatek sebevědomí – což rozhodně mít nemusejí.

Zdroj: www.freundin.de/lifestyle-astrologie-diese-4-sternzeichen-stellen-ihre-intelligenz-zur-schau - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat