Tajný zlozvyk vašeho znamení

Dopřáváte si často, ale stejně často se cítíte provinile? Závisí to na vašem znamení. Každí má totiž nějaký tajný zlozvyk.

Alkohol, nezdravé jídlo, vůně košil někoho jiného... mnoho z nás se občas poddá nějakému nutkání, které v nás vyvolává omamnou směs radosti a studu. Radu, jak se přestat stydět a zlozvyku se zbavit bohužel nemáme, ale alespoň přinášíme útěchu, že v tom nejste sami – své neřesti totiž sdílíte s ostatními příslušníky vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran zahání nudu

Beran nejvíce nesnáší nudu. Často začnou akci, jen aby se jim zrychlil tep. Ať už je to pichlavý komentář na sociální síti, schválně rozbitá sklenice nebo popichování partnera – baví je zkrátka mačkat určitá tlačítka a posouvat hranice.

Býk nakupuje

Když Býci cítí, že jim chybí cennosti, obrátí se na internet, aby znovu zbohatli. Podle data narození to může být nakupování na internetu, v domácích potřebách nebo jsou nadšenci do spodního prádla. V závislosti na jejich preferenci však Býci nikdy nemají dost.

Blíženci hledají informace

Blíženci zkoumají svět kolem sebe prostřednictvím mluvení. Na jednu stranu to z nich dělá velmi zvídavé lidi, na druhou stranu mohou působit jako drbny nebo stalkeři. Ať už jsou plně ponořeni do cizího instagramového kanálu, vyhledávají si lidi, které znají jen podle vidění, nebo hledají nového partnera svého bývalého na Facebooku.

Raci jsou nepostradatelní

Raci rádi využívají bolest svých blízkých, aby je k sobě připoutali. Když je druzí potřebují, Raci se cítí důležití a nepostradatelní, překonávání traumat druhých tedy vlastně není v jejich zájmu. Navíc, pokud se věnují utrpení druhých, nemusí řešit to své.

Lev potřebuje pozornost

Sobecký Lev vždy hledá pozornost. Pokud ji nedostane od ostatních, googluje informace o sobě na internetu. Hlavně proto, aby někde neexistovaly nelichotivé fotky. Těmto lidem jde o to, aby se na webu prezentovali jako zdraví, bohatí a emocionálně nezávislí. Ale čím vyšší standard, tím je pravděpodobnější, že Lev bude plakat, protože nedostane dost „lajků“.

Panna všechno ví

Nikdo nesoudí rychleji než Panny. Během chvilky poznají, jestli je partner vaší kamarádky smolař, jestli je oblečení kolegyně špatné nebo jestli jídlo v restauraci bude dobré. Je pro ně naprosto neuspokojivé, pokud se mýlí. Proto nikdy neustoupí od vzdělaného názoru.

Váha žije na vysoké noze

Váhy, kterým vládne luxus milující Venuše, chtějí všechno, ale nechtějí tvrdě pracovat, aby to získaly. Její nectností je proto se opravdu dobře bavit na úkor ostatních. Nejvíc Váhy milují volňásky do VIP zóny, zdarma vstupenky do první třídy, nejlepší hotel na účet podniku, používání domu na pláži svých přátel, získávání výhod „influencerů“ atd....

Štír je romantická duše

Je těžké tomu uvěřit, ale za jeho pichlavou fasádou a postojem odtažitosti se ve Štíru skrývá příliš měkké jádro. Štíři věří a tajně čekají, až kamínek narazí do jejich okna a někdo bude dole stát s kytarou v ruce a vyznává svou tajnou lásku. Do té doby tráví Štíři čas milostnými příběhy a ve své mysli se poddávají svým touhám.

Střelec podléhá hazardu

Jupiter, planeta štěstí a expanze, dává Střelcům neochvějný optimismus a bohužel i víru, že vždy mohou vyhrát. Tato důvěra je často vede k tomu, že třesou pohárem kostek, sázejí na dostihové koně, sázejí na vše a nikdy nesloží karty.

Kozoroh neodpouští

Kozorohové milují trestání, a ne vždy sexy způsobem. Den za dnem bilancují každou maličkost, kterou utrpěli, a každého člověka, který je zklamal. A všichni ti, kdo jim ublížili, Kozorozi vymažou z paměti a přízeň už si nikdy nezískají.

Vodnář zkoumá duše

Vodnář rád studuje lidskou přirozenost ve všech jejích propastných aspektech. Zrada, boj o přežití a nekontrolovaná touha ho znovu a znovu elektrizují; tím spíše, že on jako pozorovatel není ovlivněný. Naštěstí mohou Vodnáři pronásledovat svou hlodavou zvědavost tím, že zapnou televizi a ponoří se do světa televizní reality.

Ryby hledají únik

Jako poslední znamení ve zvěrokruhu musí Ryby nést těžké břemeno. Jmenovitě divokou směsici neřestí všech znamení, která před nimi stojí. Ryby proto hledají mnoho způsobů, jak tomu uniknout. Ať už jde o drogy, alkohol, bubnování, sexuální zhýralost nebo jen hodiny poslouchání mořských vln.

Zdroj: www.freundin.de/lifestyle-astrologie-das-ist-das-heimliche-laster-ihres-sternzeichens






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat