Horoskop na březen 2023

Co vás čeká v dalším měsíci roku 2023?

Beran

Máte šanci realizovat skvělý projekt. Vše bude fungovat tak, jak si to představujete, ale také vás to ovlivní a změní některé důležité aspekty vašeho života. Bude vám záležet nejen na financích, ale i na duchovní části vašeho života.

Býk

Zapojíte se do nových podniků, které nesouvisejí s prací, ale s koníčkem nebo novou vášní. Pocítíte také touhu naučit se něco nového v oblasti, kterou neznáte. Nová vášeň, nápady a ochota je realizovat dodají každému Býkovi velkou energii a vůli jednat.

Blíženci

Budete se snažit soustředit na práci a zdraví, ale nesmíte zapomenout ani na své příbuzné. Udržet tuto rovnováhu nebude jednoduché, ale vytrvalí a soustředění lidé zvládnou cokoli. Zvládnutí chaosu kolem vás bude klíčové. 

Rak

Vliv Marsu zvýší vaši nervozitu a bude vám chybět trpělivost v práci nebo doma. Silná osobnost a stres nebudou prospěšné a mohou vést k mnoha konfliktům. Vztekat se kvůli maličkostem nepomůže, ale bohužel tak budete reagovat často. V práci chcete ukázat, že jste nezávislí a velmi ambiciózní.

Lev

Vaše motivace k dosažení cílů bude velká. To může vaši rodinu zatlačit do pozadí. Vašim blízkým to ale vadit nebude, naopak vás podpoří. Planety vám dodají energii a vitalitu. Díky systematické práci se bude vaše kariéra rozvíjet a profesionálních cílů nebude těžké dosáhnout.

Panna

Práce bude probíhat na pozadí, ale musíte být opatrní, abyste nesnížili její kvalitu, protože to může způsobit problémy. Objeví se také nezvykle silná potřeba blízkosti, která vyvrcholí koncem března. Celý březen bude Panna velmi bystrá a veselá, o čemž lidi přesvědčíte.

Váha

Zesílí vliv rodiny v životě Vah, proto je důležité pečovat o své blízké. Pokud chcete být šťastní, musíte si vážit svých blízkých a budovat s nimi harmonický vztah. Klid doma vás psychicky posílí, což pozitivně ovlivní další oblasti života. Váhy by se také měly vyhýbat novým iniciativám.

Štír

Ochota ke kompromisům a ústupkům přinesou své ovoce. Konečně budete svobodní a neomezení. Rozhodujete o své profesní a soukromé budoucnosti, aniž byste se poradili se svým šéfem nebo rodiči a přebíráte plnou odpovědnost za své činy. Svoboda a odhodlání vás povedou k tomu, abyste svým úkolům čelili s vášní a novou silou.

Střelec

Osud do značné míry závisí na pohybech Jupitera. Po 3. březnu změníte priority a zaměříte se na stará přátelství. Přijde čas zhodnotit, kdo vás podporuje a kdo při vás nezištně stojí. Tuto zkoušku obstojí pouze opravdová přátelství. Pravdu o vašich přátelích odhalí 20. březen.

Kozoroh

Budete řešit problémy doma a v rodinném životě. Díky stabilní situaci v práci si uvědomíte, jak nedbalí jste byli. Neřešením se tyto problémy časem jen zhorší. Kozoroh musí projevit trpělivost a brát přání své rodiny vážně. Impulzivní chování a odsuzování druhých povede k hádkám.

Vodnář

Březen bude ve znamení rodiny. Tento měsíc budou v kariéře dominovat soukromé záležitosti. Problémy související s prací vyvstanou v závislosti na tom, co se bude dít u vás doma. Radost ovlivní štěstí jejich příbuzných. 

Ryby

V březnu čeká Ryby velmi výhodné profesní období. Budete pověřeni úkoly, které jsou pro společnost důležité. Správná příprava, brilantní odpovědi a charisma dávají Rybám dobrou šanci na povýšení. Díky podpoře planet snadno přesvědčíte ostatní o svých nápadech a názorech. Plány, které už máte, se konečně uskuteční.

Zdroj: www.365horoskop.de/2023/horoskop-marz-2023.html - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat