Letošní miminka ze světa celebrit

21.02.2023 | Zábava

Ve světě i doma. Kdo se letos těší na miminko? Je jedno, jestli jde o reálnou princeznu nebo tu z pohádky!  

Minulý rok byl doslova plodný, aspoň tedy pro těhotné celebrity, které ohlásily, že jsou v očekávání. Jednalo se třeba o představitelku Penny ze sitcomu Teorie velkého třesku či ze seriálu Letuška. Kaley Cuoco (37) již na sociálních sítích sdílela celou řadu snímků, na nichž se chlubí záznamy z ultrazvuku. Zatímco ona čeká holčičku, i jiní kolegové (kolegyně) jí jsou v patách. Kdo další letos přivítá přírůstek do rodiny?

Princezna Eugenie

Princezna Eugenie (32) oznámila své těhotenství sladkou fotkou na Instagramu, na které její syn August líbá bříško své matky. „Jsme tak nadšení, že se můžeme podělit o to, že letos v létě přibude do naší rodiny nový přírůstek“ stálo v popisku. Eugenie je mladší dcerou prince Andrewa, vévody z Yorku, a Sarah, vévodkyně z Yorku.

Nikki Reed a Ian Somerhalder

Upíři se našli! Nikki Reed (34) coby představitelka Rosalie Haleové z filmové série Stmívání čeká druhé dítě s fešákem Ianem Somerhalder (44), upírem s pronikavýma očima, který si získal miliony fanynek po celém světě díky Upířím deníkům. „Našim přátelům, rodině a zbytku světa. Za mých 38 let na této zemi jsem nikdy nezažil nic mocnějšího a krásnějšího než tohle,“ napsal Somerhalder v příspěvku na Instagramu, který těhotenství odhalil.

Naomi Ósaka a Cordae

Naomi Ósaka (25) si dává pauzu od soudu, aby se soustředila na novou kapitolu svého života: mateřství. Tenisová legenda oznámila těhotenství svého prvního dítěte s mužem, o kterém mnoho lidí nikdy neslyšelo. Cordae Amari Dunston, lépe známý jako Cordae (25), je americký rapper, zpěvák a skladatel. Nejprve si získal popularitu vydáním remixů známých písní, jako je „My Name Is“ od Eminema, na YouTube.

Pětadvacetiletá profesionální tenistka pak sdílela radostnou novinu prostřednictvím Twitteru a taktéž zveřejnila fotografii ultrazvuku. „Uvědomuji si, že život je tak krátký a žádné okamžiky neberu jako samozřejmost, každý den je novým požehnáním a dobrodružstvím,“ napsala. „Vím, že se v budoucnu mám na co těšit, jedna věc, na kterou se těším, je, že se moje dítě podívá na jeden z mých zápasů a někomu řekne, 'to je moje máma', haha.“ Podobně to možná má i tuzemákům známá herečka Denisa Pfauserová.

Denisa Pfauserová a přítel Martin

Herečka Denisa Pfauserová (34), kterou proslavila role princezny v pohádce Řachanda, je taky v jiném stavu. S přítelem Martinem, který se živí marketingem, dokázali miminko utajit pět měsíců.

„Ještě Tě neznám a už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná. Nikdy Ti nepřestanu být vděčná, že sis nás vybralo za rodiče. Bublinko naše, vím, že Ti dám všechno, co mám a budu se modlit, abys se svojí ztřeštěnou mámou měla svatou trpělivost,“, svěřila se dojatá Denisa na svém Instagramu.

Zdroje: www.instagram.com/kaleycuoco/, www.instagram.com/princesseugenie/, www.instagram.com/nikkireed/, www.instagram.com/naomiosaka/, www.instagram.com/denisapfauserova/






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat