Znamení zvěrokruhu vám pomůže milovat vlastní tělo

27.09.2019 | Zajímavosti

Vlastní tělo. Docela úžasné, že? Kde bychom bez něj byli? Přesto na něm pořád něco vidíme. Taky patříte k těm, koho irituje pohled do zrcadla? Přijměte sebe sama s pomocí znamení zvěrokruhu.

Tělo si zaslouží péči a lásku. Obojí potřebuje jako „prase drbání“. Jenže milovat jej není snadné. Pokud s tím máte problémy, přihlédněte ke svému datu narození.

Pokud jste: Beran, Lev, Střelec

Pro tyto znamení je tělo jako stroj, bez kterého nelze ráno vstát z postele a fungovat. Často se tu objevuje fyzické vyhoření, tedy stav „jedu, co můžu“. Že to není pravda? Prohlédněte se. Pravděpodobně máte spoustu modřin, škrábanců a možná i zlomenin, na které vzpomínáte zvlášť z první poloviny života. Dopřejte si více péče! Zajděte na masáž, objednejte se na pedikúru či manikúru. Typické zkrášlovací procedury vám ukážou, že vaše tělo potřebuje pravidelnou údržbu, která ho činí krásnějším a atraktivnějším. Budete vypadat lépe a cítit se lépe. Mimochodem, pokud často porovnáváte své tělo s ostatními, zbavte se tohoto programu. Jste jedineční, tak se podle toho chovejte.

Pokud jste: Býk, Panna, Kozoroh

Zemská znamení jsou nejvíce spojena s fyzičnem a často i pevným cvičebním či jídelním režimem. Jste-li Býk, Panna či Kozoroh, začnete své tělo více milovat, pokud mu ukážete, jak moc vás zajímá. K tomu poslouží příprava zdravého a lahodného jídla, které vám udělá dobře na těle i duši. Aspoň jednou týdně si naordinujte, že si dáte to, na co váš jazyk dostane chuť – bez výčitek. Pokud máte čas, zklidňujte svou mysl meditací. Zároveň si dejte pozor na zažívací potíže. Ty obvykle odvádí pozornost od důležitého poslání – mít se ráda.

Pokud jste: Blíženci, Váhy, Vodnář

Vzdušní Blíženci, Váhy či Vodnáři mohou trávit spoustu času přemýšlením a úvahami. Pokud tomu tak je, berou tělo trochu jako doplněk. Vybočte se své komfortní myšlenkové zóny a vstupte zpět do vašeho těla. Zkuste jógu, tanec či jiný sport, který vás „probere“. Jedině tak opětovaně navážet vztah se sebou samými a začnete se obdivovat takoví, jak vás příroda stvořila. Mimochodem, vzdušná znamení jsou spojována a analytickým myšlením, což v překladu znamená, že meditace pomáhá nemyslet a „uvnitřnit“ se. Obojí je v tomto případě potřeba.

Pokud jste: Rak, Štír, Ryby

Tak sentimentální vodní znamení! Vaše emocionální tendence vás mohou vést k negativní spirále. Jen se přiznejte, že často vzpomínáte na doby, kdy jste vypadali lépe – před několika lety a dvaceti kily. Chcete-li tomu čelit, přemýšlejte o tom, jak do svého života přivést víc romantiky. Váš stav totiž signalizuje vnitřní nespokojenost, která s tou fyzickou souvisí. To znamená co? Nakupte vonné oleje, choďte na masáž, rozmazlujte se koupelemi či krajkovým prádlem. Na tyhle podněty vaše mysl i tělo dají.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat