Pozvaní na svatbu: Potěšte novomanžele něčím originálním

16.07.2019 | Zajímavosti

Léto je obdobím svateb, a pokud nevěsta s ženichem nemají konkrétní požadavky, bývá zvykem darovat něco „do začátku“, což nejčastěji bývá něco do domácnosti. Jenže pak není výjimkou, že se novomanželům sejdou některé věci i několikrát. Zkuste zabrousit do jiného oddělení a obdarujte ženicha s nevěstou něčím originálním.

Svatební video

Jestliže chcete novomanžele skutečně potěšit, požádejte všechny hosty, rodinu i vzdálenější přátele, aby pro ženicha s nevěstou natočili krátký vzkaz, ve kterém jim vzkážou, proč je mají rádi, čeho si na nich váží a vysloví své gratulace. Videa poté sestříhejte do jedné delší kompilace, vypalte na disk a věnujte v nějaké pěkné dárkové krabičce. Jakmile uvidí kolik lidí v jejich okolí je má skutečně rádo, jedno oko nezůstane suché.

Cestovní deník

Dalším ze seznamu originálních dárků je cestovní deník. Kupte prázdný sešit s tvrdými deskami, na jednotlivé stránky napište názvy zemí nebo měst, několik důležitých informací ke každému z nich, pod ně vlepte fotografii daného místa a přiložte bankovku odpovídající měny. Zbylé stránky nechte volné, aby si do nich manželé mohli doplnit vlastní záznamy z dalších cest. Je to zároveň i jedna z možností, jak vkusně a originálně věnovat peníze.

Strom

Mají-li novomanželé zahradu, ale snad i pokud ji nemají, věnujte jim strom. Společně ho zasadí třeba v parku nebo blízkém lese, budou o něj pečovat a sledovat jak roste, přičemž on bude symbolizovat jejich manželství a navždy jim zůstane ke krásné připomínce jejich slavného dne. Jestliže půjde o strom do zahrady, vybírejte raději ty ovocné. Užitek z nich budou mít do budoucna i ratolesti.

Přátelská kuchařka

Kuchařka není příliš originální, ale pokud jde o kuchařku přátelskou, tak se situace výrazně mění. Podobně, jako v případě cestovního deníku, zakupte sešit s tvrdými deskami a poproste všechny kamarády a rodinu, aby do něj vepsaly své nejoblíbenější recepty. Ke každému z nich přidejte fotografii autora a nechte je připsat pár slov jako věnování. Je to vcelku praktická forma dospěláckého památníku.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat