Jedinci narození v září mají předurčený úspěch

Britská společnost nabízející půjčky a kreditní karty Ocean Finance zjistila, že na to, jak je člověk úspěšný finančně, kariérně, politicky či umělecky během života má velký vliv to, kdy se narodil. Lidé narození v měsíci září jsou častěji úspěšní než lidé narození v jiných částech roku. Roli zřejmě hraje fakt, že v září začíná školní rok. A možná má vliv také znamení zvěrokruhu.

Ocean Finance se podívala na data narození hmotně, pracovně, politicky či umělecky nejúspěšnějších lidí ve Spojném království. Celkem srovnala data narození 650 velmi bohatých a společensky úspěšných osob a zjistila, že nejvíce se jich narodilo v září. A zvlášť často se objevilo na seznamu datum 6. září.

Podle psychologů je to zřejmě proto, že školní rok začíná v září. A lidé narození v tomto měsíci mají vývojově zralejší mozek a jsou úspěšnější mezi svými spolužáky, ale tento rozdíl se pak promítne i v pozdějším životě.

Úspěšnost podle měsíce narození

Pokud by tohle platilo, pak by na tom měli být nejhůře lidé narození v srpnu, červenci či červnu. Ale z analýzy vyplývá, že jsou to jedinci narození v únoru a listopadu. Na to, jak je člověk ekonomicky úspěšný v životě bude mít vliv tedy i něco jiného než vývojová zralost v první třídě. Hrát roli může třeba výživa matky v těhotenství. Astrologové si myslí, že také znamení zvěrokruhu.

Podíl úspěšných lidí narozených v daném měsíci podle Ocean Finance:
1. září 13 %
2. březen 11 %
3. květen 10 %
4. říjen 9 %
5. srpen, červen, leden 8 %
6. prosinec, červenec, duben 7 %
7. únor, listopad 6 %






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat