Jarní horoskop na březen

Co si pro nás hvězdy připravily? Beran si v rodinném kruhu moc pohody neužije, Býci se dočkají odměny, Raci budou přemýšlet o vlastním podnikání, Lvy naprosto pohltí práce a Střelec se může těšit na potomky.

Beran

Březen nebude v rodinném kruhu pro Berany nejlepší čas. Musíte se svými milými jednat opatrně, jinak se konflikty ještě přiostří. Díky soustředění se spíše na pracovní záležitosti se můžete rodinným problémům alespoň trochu vyhnout. Březen pro vás bude také plný odvážných akci a schopností vyrovnat se s těžkými podmínkami.

Býk

V březnu se bude život Býků točit kolem kariéry a pracovních záležitostí. Budete disponovat bezbřehou silou a plnit své povinnosti s až obdivuhodným perfekcionismem. To neunikne vašim nadřízeným, kteří vás za to odpovídajícím způsobem ohodnotí.

Blíženci

Březen Blíženců bude pod silným vlivem Měsíce. Na světlo tak vyplynou výzvy, které bude těžké zdolat. Blíženci budou muset být velmi flexibilní. Vaše rozhodnutí budou mít vliv i na druhé. Nepokoušejte se kritizovat život druhých, mohli byste se dostat do problémů, protože ne každý vidí svět jako vy.

Rak

Raci by si měli uvědomit, že zbohatnout mohou díky podnikání. Chytrost a kreativita vám pomohou představit svoji práci rodině a zajistit tak doma dobrou atmosféru. Vyslechněte si rady druhých, mohou vám nabídnout velkorysá řešení. I když mají svolení, musí být Raci připraveni vsadit a dělat to, co si myslí, že je nejlepší.

Lev

V březnu si užijete jen profesních záležitostí. Rodina a soukromý život se přesunou až na druhé místo, protože Lev konečně zjistí, co chce a na to se bude plně soustředit. Práce vás naprosto naplní a přinese spoustu radosti. Díky Merkuru se budete moci spolehnout i na svoje komunikační schopnosti a logické myšlení.

Panna

Intenzivně strávený čas v práci, v rodinném kruhu i v oblasti emočních záležitostí vás naprosto vyčerpá, ale i postrčí otevřít se novým změnám. Se složitými úkoly vám pomůže plánování a vyjednávání. V první polovině měsíce důvěřujte vlastní intuici, zatímco v té druhé raději radám vašich příbuzných.

Váha

Jupiter dopřeje Váhám v březnu velkou dávku intelektuálního rozvoje. Dobrá příležitost rozšířit si vlastní obzory bude dlouhá cesta, která vám přinese nové a zajímavé zkušenosti, se kterými se rádi podělíte se svými blízkými. Bohužel Slunce s sebou přinese prázdno, které jen těžko zaplníte. Váhy mohou v březnu počítat i s pracovním úspěchem.

Štír

Březen pro vás bude plný událostí. V prvních třech týdnech byste měli prosadit svoje profesní plány a soustředit se na vlastní cíle. Jen poslední týden bude čas na uvolnění. To je čas, kdy budete moci výrazně vylepšit svoje image na pracovním poli a ukázat, co ve vás je.

Střelec

Střelci mohou čekat klidný březen. Dokážete najít rovnováhu mezi naplnění pracovních povinností a starostí o rodinu a domácnost. Díky spolupráci a pokoře budete schopni udržet různé oblasti svého života v harmonii. Březen bude správný čas na otěhotnění nebo změnu bydliště.

Kozoroh

Březen pro vás bude doslova pohodový a příjemný měsíc. Prioritou pro vás bude setkávání s rodinou nebo vrstevníky. To vám přinese klid a štěstí. Při práci najdete klid a stabilitu a váš šéf bude umět ocenit vaše dosavadní výkony.

Vodnář

V březnu byste většinu své pozornosti měli směřovat na rodinu a domov. Je důležité vybudovat si dlouhodobé a srdečné vztahy v rámci rodiny, protože v případě problémů budou vaší podporou. Když se budete soustředit na spolupráci a kompromisy, rodinné svazky jenom posílíte. Vodnáři by si měli dát pozor na přehnané ambice – ukážou se být plané a povedou jen k bezúspěšným investicím.

Ryby

Březen pro vás bude velmi nejistý čas. Práce, rodina a emoce budou stát v popředí. Pokud chcete, aby všechno plynulo hladce, nepodceňujte žádnou z těchto oblastí a nestarejte se jenom o svoji práci, ale i o rodinu. Připravte se na to, že úspěchu můžete dosáhnout jen díky kompromisům.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat