Slavní bez potřeby neustále měnit své módní kousky

Že by britský princ Harry, herečka Gwyneth Paltrow nebo miliardář Mark Zuckerberg neměli co na sebe? To asi ne, ale oblečení příliš často nestřídají. I když by mohli, a dokonce několikrát denně!

Sláva jde ruku v ruce s bohatstvím, které zase souvisí s luxusním životem i skříní plnou drahého oblečení od vyhlášených návrhářů. Ani široký výběr však nemusí znamenat, že se známé osobnosti na veřejnosti pokaždé objeví v něčem jiném a neokoukaném. Kdo své svršky příliš často nemění?

Princ Harry má rád šedou

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vévodkyně ze Sussexu, se sice od britské královské rodiny odloučili, ovšem pozornost se k nim upírá pořád stejná. Nedávné televizní interview s moderátorkou Oprah Winfrey, které trhalo rekordy sledovanosti, je toho důkazem! Pár při něm překvapivě přiznal i pohlaví očekávaného potomka, nicméně vlna diskusí se na sociálních sítích strhla i kvůli něčemu docela jinému. Bystrým fanouškům vévody totiž neuniklo, že vnuk panovnice Alžběty II. má na sobě stejný šedý oblek už po sedmé, takže o největší letošní módní faux pas je zřejmě postaráno.

Gwyneth Paltrow nechce plýtvat

S vymýšlením toho, co na sebe, si nedělá těžkou hlavu ani americká herečka Gwyneth Paltrow. Koneckonců, sama otevřeně přiznává, že svou energií u šatníku neplýtvá, ale raději ji soustředí na věci, které jsou mnohem důležitější. Recyklace stejných kousků podle ní navíc šetří čas, peníze i životní prostředí. Proto prý klidně nosí svetr do té doby, dokud se úplně nerozpadne a kritické názory  okolí ji nechávají naprosto v klidu.

Mark Zuckerberg

Mark Elliot Zuckerberg je internetový podnikatel, spoluzakladatel a prezident jedné z nejpopulárnějších sociálních sítí dnešní doby, což mu zajišťuje miliardové příjmy. Rodák z amerického New Yorku, který je osmým nejbohatším člověkem na světě, si ale na módu nikdy moc nepotrpěl. Stejně jako výše zmíněný princ Harry preferuje šedou barvu a v tričku tohoto odstínu se objevuje každý den. Typické jsou pro něj i žabky, ve kterých je mu dle jeho slov nejlépe.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat