Podzimní svatby mají své výhody

Vdávat se v říjnu, nebo třeba listopadu? To přece vůbec není špatný nápad! Nemusíte se obávat horka, které vám rozmaže make-up a zničí účes. A fotky s úžasnou barevnou podzimní tématikou? Ty vypadají přímo famózně!

Není pochyb o tom, že se nejvíce svateb pořádá na jaře a v létě, což je něco jako vrchol sezony. Jenže co takový podzim? Ani ten by neměl být přehlížen! Na sňatku v tomto kouzelném ročním období je totiž něco mimořádného a čarovného. Že vás žádné výhody nenapadají? Ale jděte, zamyslete se znovu. Co třeba tyhle?

Snesitelnější klima

Samozřejmě, asi každý svatebčan si vroucně přeje, aby bylo v ten velký den hezké počasí. A teď si představte situaci, kdy je na sluníčku pětatřicet stupňů a roztéká se vám make-up, za který si profesionální vizážistka nechala draze zaplatit. Na krk se lepí ty pracně natočené lokny a celý obřad se modlíte, abyste nepropotila ty nádherné šaty. To by pak na fotkách vypadalo hrozně! Jenže nic z toho se vám při podzimní svatbě nestane. Klima bývá chladnější, ale ne zase tolik, aby to bylo nepříjemné. Díky nižším teplotám také může být vaše sváteční garderoba mnohem rozmanitější.

Takřka pohádkové přírodní kulisy

Když už jsme zmínili to fotografování, i v tomhle směru vám mohou zářijové, říjnové a listopadové měsíce hodně pomoci. Vždyť příroda je plná úžasných barev nejrůznějších odstínů, jež vytvořeným snímkům dodají ještě romantičtější nádech a atmosféru! A navíc, s momentálním obdobím můžete skloubit i dekorace, kterými ozdobíte stoly na svatební hostinu. Ty si venku nasbíráte zcela zdarma, čímž se dá dost ušetřit…

Hosté neřeknou ne

Díky podzimní svatbě rovněž výrazně snížíte pravděpodobnost, že řada hostů, které chcete pozvat, nebude moct dorazit kvůli dovolené u moře. Tu kdekdo absolvoval přece už o prázdninách, takže vám na pozvání nikdo neřekne ne. Svůj den si tedy užijete se všemi blízkými a přáteli, bez nichž by to nebylo ono. Ještě pořád si myslíte, že veselka před koncem roku nemá žádné kouzlo?

Zdroje: názor autora, merrimu.com.au






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat