Bývalí zaměstnanci vévodkyně Meghan proti ní chtějí svědčit

Urážela, nebo dokonce šikanovala vévodkyně Meghan své zaměstnance během doby, kdy byla členkou královské rodiny? Nyní to chce Buckinghamský palác vyšetřit. A může se spolehnout na prohlášení mnoha bývalých zaměstnanců.

Obvinění, která byla zveřejněná v britském prestižním deníku „The Times“ jen několik dní před jejím výbušným rozhovorem s hvězdnou americkou moderátorkou Oprah Winfrey v březnu letošního roku, doprovázejí vévodkyni Meghan dodnes.

Podle nich prý „vyloučila dva osobní asistenty z královské domácnosti a podkopala důvěru třetího zaměstnance“ – jak uvádí zpráva. Kromě toho Meghan pravidelně obtěžovala, šikanovala a nespočetněkrát rozplakala své zaměstnance.

„Bylo tam hodně zlomených lidí. Mladé dívky její chování velmi trápilo.“

„Bála jsem se a nemohla jsem přestat se třást.“

„Pro Meghan nikdy nebylo nic dost dobré.

Palác bere obvinění bývalých zaměstnanců velmi vážně

Vévodkyně Meghan obvinění dodnes popírá. Její právníci je dokonce označují jako „vypočítavou pomlouvačnou kampaň založenou na zavádějících a nepravdivých informacích“. Buckinghamský palác naopak bere výpovědi bývalých zaměstnanců docela vážně a oznámil, že obvinění nechá vyšetřit nezávislou advokátní kanceláří.

Jak se však ale ukázalo, výsledek vyšetřování se může protáhnout až do roku 2022. Také proto, že více než deset bývalých zaměstnanců „stojí ve frontě“, aby svědčili proti vévodkyni ze Sussexu. Informovaly o tom britské noviny „The Mirror“.

„Brutální zúčtování“

„Palác bere každé obvinění velmi vážně a chce přijít pravdě na kloub. Všechny chtějí ujistit, že ti, kteří se ozývají, si zaslouží být vyslyšeni“, odhaluje člověk obeznámený s vnitřním vyšetřováním. „máte z toho pocit, že to směřuje k brutálnímu zúčtování s vévodkyní ze Sussexu.“ Meghan trvá na tom, že zaměstnanci nebyli svou práci schopni vykonávat správně a zvládnout tlak, pod kterým se ocitli, když Meghan chtěla, aby pochopili její požadavky.

Zdroj: názory autora, thetimes.uk, mirror.co.uk






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat