Rok 2022 pro každé znamení

Nový rok 2022 už klepe na dveře a všichni už napjatě přemýšlíme, co na nás všechno příští rok čeká.

Potká nás štěstí v lásce? Co se stane nového v rodině? A co předpovídají hvězdy v oblasti financí? Podívejte se, co vás v novém roce čeká!

Kozoroh

V první polovině roku a na podzim vás v lásce čeká zvláštní kouzlo. Páry a rodiny se znovu najdou, nezadaní se zamilují a můžete očekávat i nové přírůstky. V únoru, od poloviny dubna do konce května a v červenci a srpnu se budete těšit nejlepšímu zdraví a sport bude vaším častým společníkem. I když spoléháte většinou na svoji hlavu, do poloviny května a na podzim důvěřujte i svojí intuici, pokud jde o nové nabídky nebo rozhodnutí.

Vodnář

Se štěstím v lásce můžete počítat už na začátku roku, protože Venuše probudí nové pocity už na jaře a pojí dohromady to, co patří k sobě. Léto bude romantické a podzim vášnivý. Zdravotně se budete cítit velmi dobře. Poznamenejte si dobu mezi polovinou května a konce října. V té době vás čekají nové pracovní nabídky a vlastní plány prosadíte velmi snadno.

Ryby

Zamilovaní jako kdysi, s partnerem v láskyplném propojení, miminko – v roce 2022 se vám vyplní všechna přání. Na jaře a na podzim budete na řadě jako první, takže si přejte cokoli! I když se vám bude dařit zdravotně dobře, v oblasti sportu od sebe neočekávejte příliš mnoho. Náročnější cvičení si nechte raději na únor, květen, červen a červenec. V příštích měsících se také vyřeší problémy v zaměstnání a vás čeká hodně dobrého. Váš život bude mnohem jednodušší!

Beran

Na začátku roku si budete muset v rámci rodiny něco vyjasnit, pak už vás čeká rok plný lásky – a to i pro nezadané. Nejkrásnější měsíce budou březen, květen a srpen. V druhé polovině roku na vás čeká i hromada vášně. Do nového roku skočíte rovnýma nohama, to je dobré znamení. Rok 2022 vám přinese skvělé zdraví a spoustu energie, především od konce srpna. Svoje plány na změnu zaměstnání, vzdělání nebo nové smlouvy směrujte na dobu mezi polovinou května koncem října, nejlépe na konec července, září a říjen.

Býk

V první polovině roku a od listopadu nad vámi drží Jupiter ochrannou ruku. Staré hádky můžete odložit stranou, možná najdete novou lásku nebo posílíte soudržnost rodiny. Někdo může počítat dokonce i s přírůstkem! Od konce února můžete začít cvičit naplno. Nový rok bude vhodný pro detoxikační kúry a vytrvalostní sport. Nejlépe na tom budete v únoru, červenci a srpnu. I výhled na pracovní pole vypadá velmi slibně. Do poloviny května to vypadá na postup nebo výhodný přestup. A potěší i pohled na vaše konto.

Blíženci

Do začátku března bude Venuše podporovat fantazii a spontánnost, takže na nudu ve vztazích zapomeňte! Potom přijdou na řadu spíše smyslné chvíle, které vztah prohloubí. Na flirtování se nejlépe hodí květen, červenec a září. Od března do poloviny dubna, v červnu a od konce srpna budete v nejlepší sportovní kondici. Bez přehánění dosáhnete v roce 2022 svoji životní formu. Na začátku léta na vás čeká štěstí i po pracovní stránce. Čeká vás velký skok, navážete nové kontakty a oslavíte velké úspěchy.

Rak

Až do začátku března hrozí turbulence v rodině a vztazích. Je proto nutné mluvit jasně! V dubnu, červenci a listopadu se pak můžete těšit na štěstí v lásce. Duben a květen jsou nejlepší měsíce, kdy se zajímat více o své zdraví. V super formě budete potom v červenci a srpnu. Něco nechat plavat je pro Raky obzvlášť těžké, ale do poloviny května platí – odvahu a soustředit se na něco nového. Od konce října počítejte s novou smlouvou.

Lev

Venuše posílá váš vztah, a dokonce pomůže zase spojit i rozhádané rodiny. Nezadaní se mohou těšit na květen, červenec a srpen. V tomto období budou létat motýli v břiše dokonce i v dlouhodobých vztazích. Lvi nejsou žádní lenoši! Mars vás přesto požene do vyšších obrátek – a to hned na začátku roku. Od konce srpna bude na vaší straně neustále. Těšte se ze své super formy. V době mezi polovinou května a koncem října vás čekají velké profesní a finanční kroky. Budete mít velké štěstí a vaše okolí vyhoví vašim představám.

Panna

Až do začátku března budete mít štěstí v lásce. Nezadaní se mohou zamilovat, zadaní najdou nová přátelství. Čekat můžete i shledání se starými známými. Musíte se jen spolehnout svoji intuici, především v červnu a září. Panny na svoje zdraví myslí neustále, a to vám bude příští rok k užitku. Zdravé jídlo a sport bude od září vaše alfa a omega. Pokud máte nějaké pracovní plány, buďte trpěliví. Teprve až v červenci, srpnu a od konce září až do poloviny října nastane vaše chvíle pro změny, investice, prodeje a nákupy.

Váha

Nejdříve bude nutné mluvit, ale to je vaše šance, jak se sblížit, a to i v rámci rodiny. Potom ukáže Venuše, co všechno umí! Nezadaní najdou svoji spřízněnou duši. Nejlepší měsíce jsou červenec, srpen, říjen. Při sportovních předsevzetích můžete počítat s podporou Marsu. Bude vás motivovat a vy se budete cítit zdravě a fit, především v druhé polovině roku. Leden, březen, květen, září, říjen a listopad jsou ty správné měsíce, pokud máte pracovní plány nebo chcete získat peníze.

Štír

Jupiter vám vyplní vaše přání v lásce a v rodině. Do poloviny května a od konce října je na vaší straně, a to znamená novou lásku, smíření, miminko a silný pocit sounáležitosti. V oblasti zdraví se nepřepínejete. Raději vsaďte na jógu, wellness a detox – především v dubnu, květnu, červenci a srpnu. V zaměstnání na vás čeká mnoho dobrého a to, co přijde, bude vždy velké překvapení! Máte volnou cestu pro všechny svoje plány – až do 10. května, a pak až od 29. října.

Střelec

Mars si pro vás připravil vášnivé chvíle a Venuše vám posílá lásku. Zadaní svůj vztah ještě prohloubí a nezadaní mají najít toho pravého. Těšte se na leden, březen, červen a celý podzim! Rok začíná a končí ve znamení Marsu, mezitím je doba, kdy budete v super formě (březen, červen, od srpna). Ty můžete využít k velkým plánům. Díky Jupiteru vám v létě bude ležet celý svět u nohou. Poznáte se se skvělými lidmi, dostanete lákavé nabídky a začnete realizovat zajímavé projekty.

Zdroj: jolie.de






Celkem 3 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat