Tajemný význam stejných čísel na hodinách

Vídáte často stejná čísla na hodinách? Je to náhoda, nebo to má hlubší význam?

Poslední dobou je tento jev velice častý. Čím dál více lidem se stává, že vidí stále stejné číslo dokola a dokola. Mohou jej vidět na hodinách, na účtence, na SPZ apod. Co to tedy znamená? Nejprve si pojďme říci, že tento jev (vidět všude stejná čísla) se nazývá „vzor“. Vzorce se ve vašem životě začnou objevovat tehdy, když je vaše energetické vědomí naladěno na určité události, které na sebe lineárně navazují (1).

Všude vidět stejné číslo: psychologie vs. duchovno

V posledních několika letech se zvýšil počet lidí, kteří uvádějí, že vidí stále stejná čísla. Například se podívají na hodiny pokaždé, když je 9.11, nebo 11.11 či 22.22, nebo například opakovaně dostávají e-maily a SMS v 10.10 apod. Nejprve pokrčí rameny, a řeknou si „náhoda“, ale časem se to může začít zdát až trochu strašidelné, jak často se to opakuje. Dokonce i jejich přátelé a blízcí si mnohdy začínají všímat, že se jim děje totéž, když jsou dotyční poblíž. Pokud se nezabýváte metafyzikou nebo esoterickými teoriemi a tyto jevy se vám dějí, může to být pro vás docela frustrující, protože, upřímně, neexistuje žádné logické nebo vědecké vysvětlení (1).

Spiritualita

Z duchovního hlediska je to, že vídáte stále stejná čísla, známkou toho, že procházíte duchovním probuzením. Jak postupujete po pyramidě potřeb přežití, vaše duchovní spojení, které bylo dosud nečinné, je připraveno k rozkvětu. V této fázi začínáte spojovat fyzickou realitu se svou duchovní existenci tím, že si všímáte „synchronicit“ všude kolem vás. Jsou určeny k tomu, aby vám poskytly vodítko a pomohly vám přenést lekce z minulého života. Jakou zprávu vám tedy číslo, které vidíte, dává? Toto může být pro každého jiné, protože jsme všichni na různých cestách a probouzíme se na různých úrovních a časových liniích. Pokud budete pozorní a využijete svou intuici, bude zpráva, kterou se vám číslo snaží vyslat, jasná. Z nějakého důvodu jste totiž na určitá čísla naladěni a je v nich skrytá zpráva, která je určena pro vás a pouze pro vás samotné (2).

Vídat stejné číslo na hodinách

Běžný jev, při kterém lidé hlásí, že vidí čísla znovu a znovu, je ve formě času. Jedná se o nejčastější formu znamení od vašeho Vyššího Já. Čas je totiž naším nejdůležitějším pojmem (zde ve fyzickém světě), tudíž mu vždy věnujeme pozornost (2).

Nejčastější kombinace čísel

Vzorců a kombinací čísel je nekonečné množství a pro každého má specifický význam podle toho, v jaké životní fázi se nachází. Zde se letmo podíváme na ty nejčastější z nich, a na jejich nejjednodušší výklad (2).

00.00 – jedno z nejsilnějších vzkazů. Nejste sami, jste pod ochranou.

01.11 – Hlídej si své myšlenky. Na tvých myšlenkách stojí vývoj budoucnosti.

02.22 – Pěstuj si pozitivní myšlení a zaměř se na afirmace. Pomohou ti.

03.03 – Neboj se požádat o pomoc, bude vyslyšena.

04.44 – Andělé tě obklopují. S jejich pomocí zvládneš všechny překážky.

05.55 – Změny přicházejí. Důležité věci se dávají do pohybu.

07.07 – Štěstí se probudilo a přichází k tobě. Přej si!

08.08 – Něco končí a něco začíná. Připrav se na změny.

10.10 – Přichází radost, finanční zisk nebo úspěch.

11.11 – Zázraky se dějí, otevři oči i mysl a buď připraven.

14.14 – Tvé přání bude vyplněno, sny se stanou realitou. Nepochybuj.

16.16 – Štěstí se blíží. Překvapí tě brzké změny.

22.22 – Přej si a bude ti dáno.

23.59 – Osudová událost se blíží.

Výklad čísel na hodinách lze dešifrovat například také s pomocí tarotových karet, které mohou dopomoci ke komplexnímu rozboru (například 16.16 = karta v tarotu s číslem 16 „věž“ apod.). Způsobů, jakým konkrétní zprávu rozluštit je více, proto je potřeba hledat vlastní cestu, která se vám intuitivně otevře.

Zdroje: názor autora, (1) www.aluska.org/vidate-opakujici-se-cisla-tohle-se-vam-vesmir-snazi-rict/, (2) www.crystalclearintuition.com/seeing-the-same-numbers-meaning, www.andelska-cisla.cz






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pikantní dýňová polévka

(4 hlasů)

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat