Život s malým nebo velkým poprsím

Hodně žen si rádo připlatí za velká prsa. Je ale bujný hrudník výhrou, nebo spíš prokletím? Majitelky objemnějšího poprsí mají jasno!

Muži jsou ženskými ňadry fascinováni již po staletí. Ačkoli někteří preferují větší objem, většinu spíš zajímá pevnost dámských dvojčat. U těch dam, kterým příroda nadělila, ale platí, že poutají pozornost – vždycky. Je jim co závidět? Výhody a nevýhody velkých prsou jsou jasné dané (1)!

Nakupování podprsenky je noční můrou

Patříte-li k majitelkám většího poprsí, jistě víte, že v obchodech se vám líbí spousta oblečení, ale domů si toho moc nepřinesete. Pro mnoho obdařených žen je obtížné najít krásné podprsenky a spodní prádlo v jejich velikosti, bez kterého se samozřejmě neobejdou, protože vyrazit si na ostro není možné. Samostatnou kapitolou jsou pak dobře padnoucí plavky. Rozlučte se s provázkovými bikinami, vážení, neposkytují dostatečnou oporu.

Páteř je přetížená, objevují se i plísně pod prsy

Ženy s větším poprsím si často stěžují na bolestivost v oblasti krční páteře, zad, ramen a horních končetin. Velmi časté jsou i rozsáhlé opruzeniny, ekzémy či plísně pod prsy, které výrazně narušuje psychiku.

O šatech bez ramínek se vám může leda tak zdát

Výjimečná společenská událost vyžaduje odpovídající dress code. Máte čtyřky, pětky, šestky? Pak musíte vynechat krásné šaty bez ramínek. Vrchní top tíhu prsou neudrží a vy si ho každých pár minut musíte vytahovat směrem k bradě. Navíc si nelze ani zatančit, objem XXL v oblasti hrudníku se před zraky ostatních směle může přesunout z bezpečné a soukromé zóny do té veřejné. Tak zase nic, no…

Zírání se pro vás stalo denním chlebem

Vaše větší prsa na okolí působí jako magnet. Ať už se vám to líbí, nebo ne, zírají na ně muži i ženy. A na to si ani v dospělosti a po letech nemusíte zvyknout.

Knoflíky nejsou přátelské

Když už svoje křivky zahalíte do nějakého hezkého a pohodlného oblečení, musíte myslet na to, že při sebemenším pohybu se vaše dvojčata derou ven skrz knoflíky. A taky poskytují škvírky pro zvědavce.

Není nic víc sexy než žena s křivkami

Mužům se líbí, když mají ženu za co chytit a větší prsa jsou pro ně často vzrušujícím stimulantem číslo jedna. Milují je!

Plní funkci sexuální hračky

Styk mezi prsa je oblíbený hlavně v momentě, kdy klasický sex není možný, například po porodu nebo při menstruaci. Tak zvaní „horňáci“ si ho ale vychutnávají i kdykoli jindy. S větším objemem prsou penis lépe drží na místě a celkově je tento typ dráždění snadněji proveditelný.

Velká prsa zvýrazní i menší výstřih

Není třeba nosit podprsenky, které násobí objem, vycpávky jsou pasé, takže vám nikdy nic nemůže vyklouznout. Za každých okolností vypadáte sexy.

Najít si milence je jednodušší

Pakliže zatoužíte najít si milence, stačí svůj XXL hrudník vystavit na obdiv. Dřív nebo později se na něj nějaká ta rybka jistojistě chytí – stoprocentně mnohem rychleji než v případě velmi malých ňader.

Vaše sebevědomí může být vyšší

S tím, jak o vás muži projevují zájem, souvisí i míra sebevědomí. Velká prsa jsou snem většiny žen a pro některé představují základ smyslnosti.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3210352/, www.sensepot.com, www.lovepanky.com






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat