Jarní potíže pro tři znamení zvěrokruhu

Téměř dva měsíce nového roku jsou za námi, ale pro některá znamení zvěrokruhu právě začíná nejtěžší fáze roku. Zatímco rok 2023 přinese většinou dobré věci, pro některá znamení má i pár výzev. Zejména teď na jaře se tři ze znamení zvěrokruhu musí připravit na určité potíže.

Lev

Trochu smůly na jaře neznamená konec světa, milí Lvi, ale nebude to ani jednoduché období. Ale rušné měsíce vás také posílí a dají vám důležité lekce do budoucna. Zejména pokud jde o vztahy, nadcházející jaro obrátí věci naruby. Během této doby je třeba udržovat přátelství, ale také přehodnotit, protože ne každý vztah vydrží. Právě v březnu přinesou Pluto a Saturn jasno a odhalí Lvu, komu má věřit. To může být emocionálně velmi vyčerpávající, ale z dlouhodobého hlediska vám udělá dobře, když budete vědět, kde si ve svých vztazích stojíte.

Vodnář

Vaše jaro ovládá Pluto. Planeta, která představuje zkázu, transformaci a nové začátky, zajišťuje turbulentní časy všem se znamením Vodnáře. Je možné, že ve vás odhalí vaši temnou stránku a donutí vás jí čelit. Může to být touha ovládat někoho jiného nebo starý strach, který odsouváte. Bez ohledu na to, co potlačujete nebo se snažíte zoufale ovládat, letos na jaře se vám to nepodaří. Ale také dostanete šanci to jednou provždy překonat, i když vám to bude připadat těžké.

Ryby

Březen nebude jednoduchý měsíc pro nikoho narozeného ve znamení Ryb. Vliv Saturnu vede k náhlé konfrontaci s realitou. Věci, které by Ryby jinak raději ignorovaly nebo potlačovaly, se najednou stanou důležité. Iluze, které jste si vybudovali, budou mít problém odolat změnám, ale měli byste se na Saturnův vliv dívat také jako na příležitost pracovat na sobě a svých problémech. S trochou odvahy a jasným cílem můžete tuto energii šikovně využít. V dalším průběhu jara budou Ryby pravděpodobně konfrontovány s několika problémy ze své minulosti, ale i tyto kameny úrazu dokážou překonat. S trochou víry v sebe a svou intuici to dokážete!

Zdroj: www.freundin.de/lifestyle-astrologie-sternzeichen-schlechtesten-fruehling






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat