Jak princ Harry o panenství přišel

Spojeným královstvím otřásá nová kniha prince Harryho, Není dne, aby se neobjevil nějaký vtípek na jeho adresu. O další rozruch se Harry postaral příběhem, jak přišel o panictví.

Nutno dodat, že nebýt to princ Harry, asi by to nikoho nezajímalo. Ale již tradičně vše kolem Královské rodiny se zkrátka prodává… A proč čekat, až to zjistí novináři – řekl si zřejmě Harry – když na tom může vydělat on sám. A tak sedl a napsal knihu o všech radostech a starostech na královském zámku.

Princ Harry (38) ve svých pamětech "Spare" odhaluje mnoho detailů ze svého královského života. Jeho prohlášení o prvním sexu se starší ženou – bez uvedení konkrétního jména – vyvolalo divoké spekulace. D|okonce i herečka Liz Hurley (57) měla nutkání se vyjádřit, že to ona nebyla… Nicméně už pár dní je jasné, s kým měl princ poprvé sex: s bagristkou Sashou Walpole (40), která v té době pracovala jako trenérka koní a patřila do okruhu Harryho přátel.

Trenérka Sasha

Sasha Walpole se s princem, který je o dva roky mladší, seznámila, když ve věku 17 let přijala práci jako trenérka koní na panství Highgrove v Gloucestershire, útočišti pro krále Karla III. Sasha a Harry se rychle spřátelili. 

Na své 19. narozeniny ho pozvala na svůj večírek do hospody. Ke konci oslavy se jí prý Harry zeptal, jestli by nechtěla jít ven na cigaretu. Na poli za hostincem, mezi vysokou trávou a živým plotem, došlo pak k spontánnímu sexu. Jak Sasha zdůraznila v rozhovoru s Piersem Morganem (1), Harry byl ten, kdo udělal první krok. 

Sbohem a šáteček

Stále si pamatuje sexuální zážitek s Harrym, který trval jen asi pět minut: "Začal mě líbat," vzpomíná. „Bylo to vášnivé, intenzivní.“ Přešlo to docela rychle „z polibku na podlahu“. „Pro mě to nebyl princ Harry, byl to můj kamarád Harry.“ Po krátkém vzplanutí prý už ale nebyli v kontaktu.  

Přijde jí legrační, že sex s ní popisuje jako „krátkou jízdu“. „Odpovídá to jeho smyslu pro humor.“ Po jejich rychlém čísle ho totiž jednou rukou plácla po zadku, vzpomínala se smíchem. V žádném případě se ale necítí uražená, že o ní Harry píše. Jen ji prý mohl varovat…

Zdroj:(1) www.youtube.com/watch?v=uCSOoENzXrk - celý článek






Celkem 2 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat