Prostreno.cz

Triky pro snazší hubnutí. A nestojí ani korunu navíc

Také máte pocit, že už jste slyšeli všechny rady a tipy pro úspěšné hubnutí? Možná budete překvapeni…

Problémy s váhou má čím dál více lidí, a tak není divu, že stále hledáme nové a nové cesty, jak se jich zbavit.

Zrcadlo, zrcadlo...

S poměrně kuriózní radou přišel Matt Roberts, osobní trenér hvězd, jako je Madonna nebo Sting. Ten obézním Britům doporučil, aby jedli před zrcadlem a nazí. Mají si tak plně uvědomit, jaké následky na jejich těle zanechá přejídání a konzumace nezdravých, vysoce kalorických potravin.

Robertsova rada má svoji logiku, její nevýhodou ovšem je, že ji lze praktikovat pouze v soukromí, takže nám v podstatě nezabrání spořádat několik hamburgerů a kolou a hranolky v nějakém fast foodu. Ale za zkoušku nic nedáte.

Polévka je grunt

K dalším tipům pro usnadnění hubnutí, jež odborníci doporučují, patří začínat jídlo miskou zeleninového vývaru (je to v podstatě alternativa k vypití sklenice vody, ale hodí se i v zimě, kdy člověk často nemá dvakrát chuť nalít si do žaludku něco studeného, navíc do svého těla dostanete s polévkou i nějaké živiny), doplnit dětské talířky dětským příborem, aby porce jídla vypadal opravdu větší, než ve skutečnosti je, nebo čistit si zuby tak často, jak jen to je možné (samozřejmě to neznamená nahrazovat pastou a kartáčkem pravidelnou stravu).

Fotka na lednici

Poslední z „novinek“ v oblasti hubnutí je vylepení své fotografie z dob, kdy jsme bývali opravdu štíhlí, na lednici. Díky ní bude mít člověk při každé návštěvě ledničky před očima, jak moc se změnilo jeho tělo od dob, kdy byl se svou postavou ještě spokojený. V ideálním případě bychom měli v záplavě vzpomínek přehodnotit svůj záměr vyplenit zásoby potravin.
 






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat