Prostreno.cz

Obličejová gymnastika omladí pleť i bez skalpelu

Vaše tvář vykazuje známky stárnutí? Zajímá vás, co s tím můžete dělat? Vrásky jsou příležitostí, která umožňuje konečně vyzkoušet obličejovou gymnastiku!

„Skin gym“ není nic nového. Ty ženy, které tento typ „obličejové posilovny“ pravidelně praktikují, hlásí, že mají svěží a omlazenou pleť. Jak je to možné?

Stárnutí je sice přirozený proces, který nejde zastavit, ale určité věci, jež jsou spojeny s kůží a svaly, lze trochu obelstít. Cvičit, cvičit a cvičit! Jedná se o přirozený způsob, který snižuje napětí v oblasti očí, krku a obličeje. V podstatě zvýšený průtok krve a cirkulace těmito svaly pomáhá předcházet vráskám. Už se taky chystáte mládnout?

Pak musíte vědět, že hlavní myšlenkou konceptu obličejového fitness je pravidelné cvičení po dobu 15 minut, během kterého se zhluboka a pomalu dýchá.

Čelní cvičení

Umístěte jeden prst vodorovně nad horní část každého obočí a mírně táhněte. Zvedejte obočí, které působí proti odporu vašich prstů. Netahejte za kůži, vyhýbejte se bolesti. Několikrát opakujte.

Cvičení tváří

Cvičení svalů na tváři je velmi důležité, protože hraje důležitou roli při formování výrazů obličeje.

Umístěte prsty vodorovně na horní část tváře (přímo pod očima). Začnete se usmívat. Tváře se zvednou a vy byste měli cítit odpor vytvořený vašimi prsty. Chvíli držte a poté uvolněte. Opakuje dvacetkrát.

Cvičení brady

Chcete-li získat dobře tvarovanou bradu, přitáhněte ji nahoru ke spodnímu rtu. Zatlačte spodní ret, dokud neuvidíte spodní přední zuby a dásně. Během tohoto cvičení se vyvarujte tahání koutků vašich úst. Toužíte-li zabránit dvojité bradě, umístěte pěst ruky pod bradu. Nyní otevřete ústa a přitlačte dolní čelist na pěst. Několikrát opakujte. Poté celý postup vezměte znovu od začátku.

Pokud se obáváte, že cviky nebude provádět správně, obraťte se na odborníka v péči o pleť, který zmapuje vaše možnosti. Zároveň se můžete poohlédnout po nějakých videích, kterých je na internetu spousta. Zajímavé jsou zvlášť ty, u nichž je vidět rozdíl před a po (pre & post workout). Skutečně se jedná o viditelné omlazení – bez skalpelu!





Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat