Komentáře k článku

Arnošt 25.07.2017

Lépe než-li Fr.Mlejnek bych to nenapsal.

Maxx 24.07.2017

Osobne mi ceske pecivo nechutna. Cesky chleba je nejhorsi druh peciva co jsem kdy jedl, proto se temto klasikam vyhybam. Jedine, co obcas koupim, je krajeny baleny chleb s mnoha prisadami v teste, popr. celozrnny. Vetsinou je to dochucene a chutne. Jinak miluji indicky chleb ruznych prichuti, arabsky chleb, bagety, ciabatty, chorvatsky bily chleb taky super. Vesmes vsude maji chutne a lehke pecivo, nevim proc zrovna u nas se ji nedobry tezky chleba s tvrdou pomoucenou kurkou.

František Mlejnek 24.07.2017

Akorát mě Vaše diskuse rozčilují. Mně by stačilo, kdyby v penáči prodávali normální chleba z kvásku a převahy žitné mouky, ale ovšem cenově dostupný. Na to, abych diskutoval s nějakým pekařem, nemám nervy, protože bych stejně nerozuměl tomu, co mi říkají. Proč tolik druhů chleba? Za našeho režimu stačily dva druhý - bílý pšeničný a tmavý, a lidi byli spokojení, chleba voněl, chutnal kolik dní - a ten z penáče? Když nedám půlku do mrazáku, tak mi v tomhle počasí týden nevydrží, navíc bývá sražený, odporně kyselý, často se rozsypává, sotva do něho začnu natírat máslo, prostě hnus. Chutný chleba je pro mě vzácnost jako šafrán! Jím ho s odporem. A celozrnný odmítám, to je výmysl tohoto nenáviděného režimu.

konatovka 24.07.2017

Dávám přednost celozrnnému pečivu, dopékané není kvalitní, má konzervanty.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat