Komentáře k článku

Pavlinka 03.07.2020

na tohle je moc dobrý spánek, klidový režim a magnesium

člověk bez 4letého zpoždění :D 18.02.2020

Tak ten Váš asi jo *1*

Vlaďulilinek 18.02.2020

Ten můj rozhodně tak pomalé není.

Karel 18.02.2020

Já se stresoval denně v práci asi dva roky, že jsem dělal s parťákem děsně egoistickým a neměl jsem možnost se mu vyhýbat. Poté až jsem dělal s jiným v pohodě se mně začalo dělat v práci velice zle a nemohl jsem ani už pracovat. Jezdil jsem po všech možných vyšetřeních a nakonec jsem zkončil u psychiatra. Úplně mně to zničilo.

Diana Karel 18.02.2020

U mne totožné jako u Vás, také v zaměstnání. Když byla po třech letech vyměněna zlá nepřející kolegyně a nahrazena jinou která byla normální a v pohodě tak do pár do pár měsíců mi bylo tak zle, že jsem skončila na několik měsíců na neschopence a následně jsem o práci kterou jsem měla ráda přišla.

Jana 18.02.2020

Když Vám někdo zemře, je to strašné a zdrcující. ale pořád máte vzpomínky. Ale představte si, že Vás zradí po 20ti letech manžel s nejlepší kamarádkou. S kamarádkou ,se kterou jste společně trávili v podstatě všechen volný čas. Tak to je síla.To Vám ani ty vzpomínky nezůstanou. Nic horšího jsem nikdy nezažila...A ani po deseti letech jsem se z toho neodkázala vzpamatovat ... Pořád si říkám, že jsem slaboch, ale nejde to ...

Petr Jana 19.02.2020

Jsi silná,slaboch je tvůj bejvalej.Přeji hodně úsměvů.

Nora 18.02.2020

Z vlastní, opakované zkušenosti mohu potvrdit, že je to pravda.

Luky 18.02.2020

Copak když se člověk stresuje kvůli partnerským vztahům, tak to ještě jde, jelikož mám vždy na výběr ten vztah ukončit a dál se netrápit. Ovšem když jsem nucen se stresovat ohledně jednoznačného arogantního přístupu všech úředníků státní správy, tak tam již na výběr nemám, pokud nevezmu spravedlnost do vlastních (Božích) rukou.

Viktor 18.02.2020

Autor je grafompan a blb. Děkuji.

Prd smrt. 17.02.2020

Sracky, prdy , nuda. ;-)

Slávek 17.02.2020

Když se do někoho opravdu zamilujete a prožijete s ním krásné chvíle a on vám jasně dá na jevo že se nechce vázat a upřednostnuje jenom své zájmy a nebere na vás a vaše city k němu ohled a ani po roce se nic ve vztahu nikam nepohnulo tak to člověku příjde hodně líto a složí vás to na kolena že ten s kým vážně počítáte a čekáte od něho to samé vám dá jasně najevo že chce být nezávislí a věnuje se nakonec uplně něčemu jinému,to je taková bolest v srdci ze které se budu ještě dlouho vzpamatovávat......

Janík Slávek 18.02.2020

Nejhorší je úmrtí člověka, kterého milujete. Vím o čem mluvím. Myslím, že se nikdy nevzpamatuju.

tenbily 17.02.2020

Líbí se mi to citlivé zakomponování latentního rasismu.

Mat tenbily 17.02.2020

Taky jsem se nad tím pozastavila. A jako obvykle je úplně nesmyslná anketa, v podstatě tam není nic mezi "denně" a "skoro nikdy". Že to ty lidi v redakci netrkne.

Al Mat 18.02.2020

Souhlasím.. Rasizmem vstříc k budoucnosti. To nejvíc stresuje celé lidstvo. Ano, chápu, že nejhorší je úmrtí blízkého a dítěte. Přidáme-li však negativní zprávy, co nám média každý den předkládají a i když se jím vyhýbáme, nelze aspoň jednu nezaznamenat, pak se stres přikrmuje pomalu a ty 4 roky v podstatě by mohly být každý den, neboť nás tím krmí už roky...

Jiří 17.02.2020

;*(Žiji v každodenním stresu jsem několik let nejméně 25. let a mám stále stejný pocit vykašlat se na vše a na všechno. Lidi se stále za něčím honí ale je to jak pes který se honí za vlastním ohonem.Svoji práci mám rád i když je psychicky a fyzicky náročná.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat