Komentáře k článku

Aďka 01.12.2017

Před vytvořením podobného článku by bylo vhodné si nastudovat potřebné info, níže uvedená věta je totiž naprosto nepravdivá a šíří tak dezinformace. Na výskyt hormonů v mléce se dělají přísné testy, takže se krávám nepodávají a tudíž není možné aby se dostaly do mléka. "Lidé, kteří nepijí kravské mléko, mají výrazně menší pravděpodobnost výskytu akné. Mléko obsahuje hormony, které se kravám přidávají za účelem větší produkce mléka. "

Malina 01.12.2017

K čemu je tady hlasování, když z každé možnosti vyjde jenom to, že bez mléka se žít asi nedá? Možnosti: Ani náhodou, Pokud by nebylo zbytí, tak ano a Těžko říct, ale asi ne....? Zase nějakej průzkum a pak vyjde článek: Lidé milují mléko, nedokáží se ho vzdát ani ze zdravotních důvodů :-D......Co takhle možnosti: Mléko nepiji nebo Není problém vzdát se mléka....

Tehir 30.11.2017

Čistá pleť je o výhře v genetické loterii. Piju mléko na litry, sahám si všude možně a neustále pleť "morduju", mobil jsem nečistila nikdy a sport nenávidím. Pleť naprosto čístá. Ale vlasy mít silné a husté nebudu ani kdybych jedla/nejedla 20kg pilulek denně. :)

0 Tehir 01.12.2017

rozumna to zena

Lucie 30.11.2017

Není to jen o životním stylu, stravě a čištění displaye. Já nikdy nesportovala aktivně, na obličej si sahám. Často pracuji s PC a každou chvíli si opírám bradu o ruku, tím sahám i na tvář ;-). 2 roky nekouřím, ale před tím jak fabrika. Mléko nepiji jelikož mi nechutná a mám po něm prdíky (ale fakt jen maličkýXD). Nejsem obéza, ale ani srnka. Nikdy jsem neměla akné a to ani v pubertě.

konatovka 30.11.2017

Já mléko téměř nepiji, hodně sportuji a nejím cukr, takže akné nemám.;-)

Lena 30.11.2017

mam nadváhu,displej nedezinfikuji,na obličej si sahám,ale akné nemám,je mi 53,jak je to mozné

Hani 30.11.2017

Mléko nepiju už dlouho, mobil čistím, nesladím, stejně žádný výsledek na obličeji

Amanita Pantherina Hani 30.11.2017

Hani, koupila jsem neteři krém CBD na akné od epidermy a v obyčejné drogerii pleťovou vodu na akné z Karlovarské kosmetiky, ani nebyla drahá, proti tomu, co jsem utratila peněz za mazání na lupenku, které ani nezabralo, pakatel. Měla to hrozné, nedalo se na to dívat. Zlepšilo se to, sice ještě ne na 100%, ale nemá červené hnisavé boláky. A zatím je v pubertě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat