Komentáře k článku

vera 29.04.2018

Z květů černého bezu dělám každý rok sirup a takový šumivý nápoj - i když ten se mi vždy nepodaří. Květy černého bezu také suším a v zimě z něj dělám čaj. Bobule černého bezu jsem kdysi zpracovávala na džem a sirup, ale je to práce pro vraha. Ale výsledek - skvost. Před heřmánkem klekni, před černým bezem smekni!

Zlatka vera 04.05.2018

Dobrý den,můžete mi napsat jak děláte ten sirup? Děkuju

antikwaren 28.04.2018

"Že nevíte, o kom se tu mluví ?" Autore, snad "o čem". Bez je pořád ještě neživotnej a nejspíš ještě dlouho bude.

Eva 28.04.2018

Zapomněli jste napsat, že čerstvé bobule jsou trochu jedovaté, čili je třeba je slabě povařit. A listy mají úžasnou účinnost na bolesti kloubů nebo šlach, záněty. Mírně pomačkané se přikládají na bolestivé místo, obvážou a do rána je po bolesti. Vyzkoušeno.

konatovka 28.04.2018

Mně to moc nechutná, je to hodně aromatické, jednou jsem o ochutnala u sousedky a to mi stačilo. :-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat