Komentáře k článku

Iva 07.03.2020

Asi mělo být: a nezapomeňte na kávu. Mně by se nemohlo stát, že na kávu zapomenu. Snídani začínám pomerančem, pokračuji jogurtem se slunečnicovými semínky nebo oříšky a končím sušeným ovocem. Někdy do jogurtu přidám ovesné vločky. Tak mi to vyhovuje a tak si držím vydřenou postavu i pár let po padesátce. Nevím, zda by s takovou snídaní autoři článku souhlasili. Trochu ale zapomínají, že jsou lidé, kteří to, co oni doporučují, nebo třeba to, co konzumuji pravidelně já, prostě konzumovat nemohou z různých důvodů. Stejně jako já bych nemohla po ránu třeba vejce se slaninou nebo se šunkou, nebo tu koblihu. Univerzální rada na snídani neexistuje. Snad jediné doporučení: nevynechávat snídani.

LuckyD 07.03.2020

kdybych mohl, tak vám napíšu něco sprostého, ale nemůžu.....

Johnnie Walker 07.03.2020

Normální je, když něco napíšu, také to po sobě zkontrolovat. ...abych nebyl za hlupce. Nadpis říká opak toho co sděluje článek???!!! ? Ale pletou se i jiní, tak proč ne autor.

Oleg 07.03.2020

;-)Pořád dokola kraviny všem koho mají za vola .

07.03.2020

Nadpis neodpovídá obsahu článku, ale to je jistě účel

Loco 07.03.2020

Skutecne bych chtel videt odkaz na tento lekarsky vyzkum Jinak to jsou pouhe kecy

Michael 07.03.2020

Zkontrolujte si nadpis :-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat