Komentáře k článku

Fanca 30.04.2020

Tak to je super rada, hlavně ta ranní procházka když děláš od sedmi nebo osmi

Janík Fanca 30.04.2020

Ahoj, máte pravdu. Já pracuji od 6. ráno. všechny rady vidím jako super kraviny. Ovesné vločky snídám mnoho let a nemám pocit, že bych přibírala. No a ty plasty. Bože.

Marie 29.04.2020

Podepsala bych se pod snížení příjmu vitaminů skupiny B. Mám opakovaně vyzkoušeno, že po nich přibírám (a to jinak s váhou nemám problém). Neprobouzejí mi chutě k jídlu, takže to není tím, že bych jedla více, opravdu to dělá "béčko" samo o sobě. Pro tazatelku ohledně toho "jaký vitamin B" - z mé zkušenosti se přibírá po všech.

Tereza 29.04.2020

A jakého vitaminu B? :-D :-D Já jen, že je to skupina vitaminů *4* Už vidím, jak si každý hlídá denně hladinu B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 a B12

Marie Tereza 29.04.2020

Jde o to hlavně neužívat suplementy s obsahem vit. B, typicky B-Komplex. Příjem vit. skupiny B z potravy člověk neuhlídá, to je jasné, dají se jen omezit potraviny, které jsou na ně bohaté, typicky třeba ovesné vločky a luštěniny. Po ovesných vločkách taky přibírám, stejně jako po suplementech s vitaminy sk. B. Naštěstí mi vůbec nechutnají, takže se vločkám vyhnu snadno a ráda.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat