Komentáře k článku

Kamila 22.06.2018

Každý, kdo se mě ptá, jak si udržet postavu, ode mě dostane jedinou odpověď....pořiď si psa a pořádně aktivního, díky němu budeš každý den aspoň dvě hodiny venku za každého počasí....a ve volných dnech i víc

Milena Kamila 22.06.2018

když pracujete na 12h v třísměnném provozu aještě s dojížděním tak tato varianta se psem těžko uskutečnitelná

Hana 22.06.2018

Myslim ze mlecne vyrobky uplne vynechat ,cukr a vsechny vyrobky s psenice,usetrite a zhubnete jde to samo klesne cukr .zadne paleni zahy nadymani,zlepsi se psychika .3roky jsem bojovala se strasnymi psychickymi problemy ,poradil mi jeden vyzivovy poradce co nejist a je mi fajn.Staci tak malo a hlavne zdrave.bez leku ktere mi cpali lekari a jeste vic mi organismus zasir........to potrebuji ... Mejte se hezky Hana

aster Hana 22.06.2018

Taky nejím pšeničné výrobky - nadýmají mně. Sladké nejím vůbec. Mléko jedině syrové přímo z farmy - nikoliv obarvenou bílou vodu v krabici a miluju sýry, tvaroh, vejce a maso - jakékoliv.

plokt aster 25.06.2018

jim pecivo jen k snidani-celozrnne ,jinak libove maso s ryzi,test,hodne zeleniny,sladke a mlecne vubec..jsem vitalni a hybu se vic ,cvicim denne 10 minut,neprejidam se to je zaklad a jde to ..je mi 57 let a na tele mam vic svalu jak tuku..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat