Prostreno.cz

Nudu z postele vyžene česnek

Česnek. Možná na něj pohlížíte jako na koření, které může za nevábný dech, ale na druhou stranu charakteristiky obohatí mnoho vašich jídel. Změníte na něj pohled v případě, když se dozvíte, že je považovaný za nevídané afrodiziakum? Tohle množství s vaším libidem pořádně zamává!

Česnek platí za posvátnou, erotickou, léčivou a posilující rostlinu, která se v jistých dobách podávala atletům na olympiádě v Řecku. Připisují se mu léčebné vlastnosti – dokonce i v případě rakoviny (v kombinaci se zázvorem se často užívá i při chemoterapii, a to v rámci detoxikace). Podává se v kapslích, pokud má někdo problém s typickou chutí, a coby afrodiziakum funguje od nepaměti. A jedinou podmínkou je, stejně jako v případě cibule, aby ho jedli oba milenci, protože pach se dostává až do kůže. (Mimochodem, dnes se ví, že chemická látka způsobující pach česneku je přítomna také v intimních ženských sekretech.)

Tonikum proti ztrátě sexuální touhy

Takže ano, pokud máte problém s libidem, měli byste tento jednoduchý lék na podporu vášně vyzkoušet. V jakém množství a formě? Ideálně denně konzumujte 2–3 stroužky syrového česneku (tepelná úprava ničí alicin tedy aktivní složku). Po konzumaci česneku si důkladně vyčistěte ústa. Není příjemné líbat někoho, kdo má nevábný dech – a v tomto případě je na odstranění odéru i žvýkačka krátká!

Pokud vám syrový stav česneku nesedí, zkuste nejen v rámci posílení své touhy, ale i vyloučení toxinů a zesílení imunity konzumovat uvedené množství rozdrceného česneku se lžící medu, a to každé ráno po sedm dní – na lačný žaludek, tedy i před pitím. Tento zázrak zároveň pročistí krev, zbaví vás únavy a připraví tak na milostné dobrodružství. K silným účinkům česneku se totiž přidává magie medu.

Něco jako koktejl vášně

Vysoký obsah vitaminu B, C a minerálních látek z pylu podněcuje tvorbu pohlavních hormonů. Med zároveň rychle znovuoživuje vyčerpané milence, protože ho tělo vstřebává ve velmi krátké době. Koneckonců, Avicenna, slavný arabský lékař, jehož recepty se za středověku užívaly po celá staletí, doporučoval med užívat právě i se zázvorem. V této kombinaci totiž působí proti impotenci.

Med se ostatně také používá i při přípravě smyslných sladkostí, smíchaných s oříšky, kokosem, velbloudím nebo kozím mlékem, vejci, kořením a podobně. S česnekem tedy tvoří ideální povzbuzující dvojici, která pozitivně působí na libido žen i mužů. A použít se dá i zevně. Vlažný na těle se nabízí k mnoha erotickým hrátkám. Stačí nanést a slízat. Nebo si pohrajte ještě víc…

Kleopatra ve své době připravovala směs medu a tlučených mandlí ke zkrášlení pleti. I tento recept se v posteli dá využít na 100 procent… Připravte piknikový koš, lahev vína a vlhčené ubrousky. Všechno jmenované se vám v létě bude nesmírně hodit.

Zdroj: www.healthline.com, www.eatthis.com





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Lasagne

(1 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat