Komentáře k článku

konatovka 28.08.2018

Já jsem ho používala jako kosmetiku na vlasy, krásně voní.*1*

Filip 23.08.2018

Kde je odkaz na studii, vy "vědci".

Věra 23.08.2018

Dobrý den. Tak nevím, kdo se v tom má vyznat.Našla jsem kokosový olej tady na netu a ve článku se psalo, že snižuje cholesterol. Proto jsem ho koupila. Ted se dovídám pravý opak. Už by se ti vědci mohli dohodnou na jednom. Každý píše něco jiného a komu má pak nemocný člověk věřit >:(

Tomino Věra 25.08.2018

Chokesterol sundáte když budete denně jíst Para ořechy ....stačí 5 kouskù denně...vyzkoušeno

budouci duchodce Sri Lancan 23.08.2018

Na Sri Lance ho pouzivam jako tamnejsi.Je to domaci produkt.Videl sem jak ho vyrabeji,cekal sem aroma kokosu atd,ale?!Nic nebylo,velke prekvapeni.V EU proto tento olej,caj atd moc nepouzivam.Vetsinou se tomu vyhnu,neverim vyrobkum ktere se tady prodavaji,verim ze oni to pred zabalenim parfemuji a oblbuji lidi.Obycejna skorice,kokosovy olej,caj atd mi otevrely oci!Jenze ono je to pro ty zmetky jednoduche.Kolik procent lidi vycestovalo nekde to sveta,aby zjistilo,ze urcity produkt neni takovy jaky se tu vehementne nabizi za tezke prachy.Takze kokosovy produkt ano,ale v miste kde je v domacim prostredi,nee po exportu!!!!

I27 23.08.2018

To je zase článek.Zadna fakta.*7*

Milli 22.08.2018

Já kokosový olej používám jenom kosmeticky,mám,ráda jeho vůni...

František Sigmund 22.08.2018

Já se přece jenom domnívám, že kokosový tuk je nám znechucován jenom v zájmu řepkové loby.

Marek František Sigmund 24.08.2018

repkove a farmaceuticke lobby....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat