Komentáře k článku

Jitka 09.09.2018

U rajčat se vaření zvyšuje obsah lykopenu, to samé u mrkve a červené papriky. ten je pro nás také důležitý. Proto rajčata i mrkev jím syrové i tepelně upravené.

Suarel 09.09.2018

Další bláboly, cuketa obsahuje stejnou látku Solanin, jako zelené brambory sice v menší míře, ale je nutné cuketu oloupat a nechat přejít varem.

pomnenka 09.09.2018

Jist syrovou brokolici a kvetak - doporucuji takove lidi obchazet na daleko, cpave latky techto zelenin vyprchaji varenim, ale u techto lidi se budou sirit do okoli jinym zpusobem.

Trémon 09.09.2018

Jíst syrový lilek bude hodně zdravé. Ještě to dávejte dětem.:-/

Jan Janula novinář 09.09.2018

"závěry několika nezávislých studií" je blábol na úrovní "jedna paní povídala". u všech seriozních je označen vedoucí výzkumného týmu a universita či pracoviště, kde prováděl a konkrétní ověřitelné výsledky. a žádný serioźní novinář nepoužije bulvární slovo prý.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat