Komentáře k článku

oz 13.09.2018

Kamenec (síran draselno-hlinitý) zcela bez hliníku! :-D

Ivana 13.09.2018

Používala jsem s přítelem kamenec-krystal asi dva roky... ale v +-30 stupních nelze. Sice nejste "cítit", to jo, jenže fleky od potu se dělají dál. Tak v těch tropech volím raději dětský pudr a volnější oblečení, páč nic na ramínka nesnesu (šaty, tílka apod.)

Kuba 13.09.2018

V 80 letech minulého století ve Francii? Kamenec se používá už stovky let, tehdy akorát nějakého chytráka napadlo běžně používanou věc přejmenovat na krystal. A jestli autor ví, kde je největší kamencové jezero na světě? No ano, v ČR. Jenže tady jsme tak blbý, že jsme asi po staletí nevěděl co to je, dokud nám někdo z Francie před 40 lety neřekl, že tu máme "krystal".

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat