Komentáře k článku

Alena 19.02.2022

Koupit cistou sul bez jodu nebo fluoru je prakticky memozne,

Martin 19.02.2022

Ač tento článek zní jako vycucany z palce musím oponovat.Mam přes deset let nemoc ulcerózní kolitidou, jejíž součástí jsou nekonečné stolicejinak jsem dodržoval diety a jiné doručení,bylo to na nic.Nahoda,nebudu rozvádět,ale týden jsem hladovel,krev,stolice,ale dostal jsem hlad.Nerikam že to byl dobrý nápad,udělal jsem biftek na sádle a ve vypeku orestoval zeleninu.Poprve za deset let jsem den nemusel na velkou.Zacal jsem používat vše kromě rostlinných tuků v rozumne míře.Memoc se prudce zlepšila a krvácení je pryč navic aco víc mužů mezi lidi.Kolonoskopie dopadla dobře.

orinka 19.02.2022

Tohle je opravdu kapitální blbost.

BADATEL 19.02.2022

Dohady kolem používání mléčných výrobků se táhnou 40 let a ...výživné ...kapacity se hádají dodnes a výsledek ...houbelec..

Hanka 19.02.2022

O tom to,by se dalo dlouho diskutovat.V letech před revolucí bylo máslo i sádlo nezdravé a doporučovaly se margariny.Každá doba má svoje pro i proti.Zapojme zdravý rozum a nevěřme všemu co se píše na internetu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat