Komentáře k článku

Jarda 18.03.2019

To jsou výborné léky!!! Neměly by se podávat místo očkování? A farmaceutické firmy jistě do svých koktailů rády něco přimíchají!

Buback 17.03.2019

No každý prášek by se měl brát s rozumem.Když už to opravdu nejde tak ho vezmu ale ne se tím ládovat pokaždé když mě něco zabolí.Jen jestli ty jejich slavné studie nejsou provedeny z toho důvodu aby se zakázali i tyto léky a byly nahrazeny nějakým placebem.Všechny levné a učinné léky se poslední dobou přestávají vyrábět a místo nic nastupují léky ůčinkující tak na půl a nebo vůbec ne.;*(

jitka 16.03.2019

souhlasím,dnes lékaři klidně napíšou radši léky na bolest,než aby hledali řešení-příčinu bolestí a následně jí léčením odstranit,takže všichni víme,že léky na bolest nejsou bonbonky na cucání,ale často je to jediná možnost,jak přežívat.Takže tento článek je fakt novnka.

anna 15.03.2019

To všechno je možné ale až začnou pacienty vyšetřovat proč mají bolesti nebudou se brát prášky rok a půl běhám s bolestí kyčle rok trvalo než jsem vymohla rtg kyčlí a artroza 3 stupeň tak a čekat rok na operaci bolesti jsou hrozné předtím zněla dg stáří lepší už to nebude

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat