Prostreno.cz

Při hubnutí pomůže i stará známá jedlá soda

Že s jedlou sodou čistíte jen spáry mezi dlaždicemi a občas ji přidáte do těsta, když pečete něco sladkého ke kávě? Tenhle parťák má schopností mnohem víc! Připravíte si z něj nápoj, který urychluje spalování kalorií? Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat!

Možnosti využití jedlé sody při vaření, pečení a úklidu jsou hodně různorodé, což jste s největší pravděpodobností zjistili už dávno. Vylepšili jste ale s tímto všestranným pomocníkem svůj zevnějšek? Pokud ne, je to kardinální chyba! Bílý prášek, který se mimochodem přidává i do hasicích přístrojů, nejenže odstraňuje odumřelé kožní buňky, zmenšuje rozšířené póry a dodává lesk vlasům, on vám pomůže i s přípravou na plavkovou sezonu. Tak toho využijte!

Fitness fígl, který stojí za to poznat

Příliš se vám nezdá, že by levný sáček s hydrogenuhličitanem sodným mohl při shazování nadbytečných kil přidat ruku k dílu? Odborníci o tom vůbec nepochybují, přičemž poukazují na jeho alkalizační vlastnosti, jež podstatně urychlují proces spalování kalorií. Výhod jmenovaného multifunkčního přípravku je tu ale podstatně víc.

Jeho jedinečné složení bojuje proti zánětům a obnovuje pH rovnováhu organismu, což se hodí nejen při redukci váhy. V souvislosti s tímto sypkým zlepšovákem se ve vědeckých kruzích mluví také o léčbě pálení žáhy či útlumu alergických vyrážek. Hoříte zvědavostí, jak tenhle tajný triumf použít? Bez zbytečných okolků vám odtajníme recept na zeštíhlující nápoj, který si s tukovými zásobami brát servítky nebude.

Tři ingredience a trocha času. Víc netřeba

K přípravě budete pochopitelně potřebovat jedlou sodu, bohatě si však vystačíte s poloviční čajovou lžičkou. Tu rozmíchejte ve sklenici vlažné vody, a pro maximální efekt drink zakápněte ještě citronovou šťávou. Vlastnoručně vyrobená „medicína“ se v ideálním případě konzumuje každé ráno na lačný žaludek. Nutno dodat, že při rýsování křivek byste neměli zapomínat ani na zdravý jídelníček a pravidelnou fyzickou aktivitu, protože ta je alfou i omegou vysněné postavy.

Zdroj: www.fitforfun.com, www.healthline.com, www.eatthis.com






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat