Komentáře k článku

Marie 07.05.2020

Když ji nedoporučujete, tak proč ji sem dáváte?

Tereza 07.05.2020

Chybí mi tam možnost hlasovat Nikdy! Nebudu riskovat své zdraví! Raději budu hubnout 10 kilo deset měsíců než cíleně hladovět, a pak to stejně nabrat zpátky. To je zase výmysl pro zoufalé lidi.>:(

Hans 07.05.2020

Není jednodušší a zdravější jíst umírněně a k tomu sportovat? Právě jsem si přečetl článek o dietě, který vlastně končí tím, že tato dieta se nedoporučuje. Zřejmě není o čem jiném psát :-)

Jana 07.05.2020

Kde je jídelníček?

Kristina 07.05.2020

Pokud je tato dieta nebezpečná, proč o ní píšete článek? Chcete-li své čtenáře varovat před nevhodnými dietami, vytvořte článek s jejich seznamem.

Tydlinka 08.05.2020

Nejlepší na tom je, že tuto dietu nejvíce odsuzují ti, kteří ji nevyzkoušeli! Typičtí Češi, nezkusí, ale kritizovat umí!Sama jsem ji již několikrát vyzkoušela, jen jsem nevěděla, že se tak jmenuje a z váhy 85kg jsem na cca 70 kg, ale vždy s obdobím "obnovy" v rozmezí asi 3 let. Zdravotně jsem v pořádku, neberu žádné léky. Ten pocit "shozeného" batohu bych přála zažít každému.

Damián 10.05.2020

Znám tady tu dietu!;-)Nejdůležitější je vydržet. Asi před třemi lety jsem byla na kontrole u lékaře. Pochválil mě, ale řekl, ať už nehubnu, že to není potřeba. S nadváhou se pojí různé nemoci. Ten pocit, že jste zhubli je fantastický, zvedne se Vám nálada i sebevědomí. Přeji každému!!!!!*5*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat