Komentáře k článku

Helena 04.06.2022

Užívám dle návodu s pepřem 15 let po předchozí chůzi jak kachna a průběžným užívávváním chondra .PO PŮL roce jsem chodila norm.dnes mi je 76 a jsem na tom stale v pohodě.Léky na bolesti jsem nikdy nebrala. Přeji vám všem totéž 😏

Carlo 23.09.2021

Ten clanek musel psat totalni idiot tak uvod pepr snizuje zdravotni ucinky kurkumy,, a pak v clanek pokracuje , smichat kurkumu s cernym peprem a olivovym olejem , ok , tak aby bylo jasno cerny pepr zvysuje az o 2000% absorbci kurkuminu obsazeneho v kurkume , tim padem prizpiva ke lepsim zdravotnim ucinkum kurkumy navic olivovy olej je nutny , toto trio je zdravotni bomba , na vsechno , !!!!!!

mates 19.07.2020

Tak to dopadá, když někdo jen sprostě kopíruje články, hodí to do překladače a ani si to po sobě nepřečte. Natož, aby uvedl zdroj. Tolik nesmyslů a chyb, Ach jo.

Kaja 15.07.2020

Paní Kristýna je volaaká zmetená.Ten titulek vyplodila opravdu skvěle

Tomas 15.07.2020

Autor mate titulkem, ktery je v rozporu s clankem...

Petr Znamenaný 14.07.2020

Tak jak to myslíte? "PEPŘ SNIŽIŽUJE NEBO ZVYŠUJE"? (účinky kurkumínu). Co takhle přečíst si po sobě svůj článek, včetně nadpisu. Není to první zcela pitomý blábol od této autorky.

Dana Petr Znamenaný 02.02.2022

Syn se vrátil z dovolené a přivezl kurkumu a domorodci mi přidali pepř pro zvýšení účinku. Tak ji s pepřem užívám dlouho a neškodí a sítím se fit !

Dana Kubisová 14.07.2020

Nesnižuje, ale zvyšuje 😎

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat