Komentáře k článku

Anonym 06.06.2023

to je tou dnesni dobou, sama honicka, politika, uk valka a zadne vylepseni na obzoru, jen muj nazor

Alena 07.09.2022

Postkovid vylepšený o boreliózu. Únava bolesti.

KLEMENTIUS 08.08.2020

Usnu i ve stoje.Jsem stále unavený,a zapomínám.Mám úzkostně depresivní poruchu,a beru silné léky.Jsem schopen usnout i během dne.Téměř pravidelně usnu u tv.

Kateřina Bílková 06.08.2020

No, srandu bych si s únavového syndromu nedělala. Mi ho neoficiálně diagnostifikovala imunoložka. Že začátku jsem si dělala srandu. Vůbec jsem si neuvědomilaže není normální spát pouze 2 hodiny denně - celých 6 let. Asi měsíc na to jsem zjistila že nemůžu spát skončila sem v nemocnici s obří angínu která neexistovala. Unavená jsem byla tak, že jsem měla problém se doplatit na záchod. Párkrát jsem vyčerpaná skončila v bezvědomí. Následovaly poruchy spánku, kdykoli jsem skusila pracovat víc než 4 hodiny 3 dny jsem se potom nepostavila na nohy. Ležela jsem a spala spánkem který připomínal bezvědomí při plném vědomí. Současně se mnou třásla zimnice. S naše zdravotnictví? Je fajn pocit když má doktor řekne že neví co má s vámi dělat a neví co vám je. Jediný kdo mě aspoň neoficiálně léčil byla má imunoložka. Nebýt jí tak skončím jako živá mrtvola. Později mi bylo řečeno že je to v podstatě neléčitelné a že tato diagnóza nemá číslo pod kterým se dá napsat, proto vám doktor maximálně napíše do zprávy že máte chronický rozhodný organismus. Jak máte ale chodit do práce a starat se o 2 nemocné děti to je jim fuk. Takže unavový syndrom si nesmíte plést s obyčejnou únavou. Katka

Jitka 04.08.2020

Autor clanku ani netusi o cem pise. Kdyby to vedel, tak takhle neplka🤐

Matejkovič Marian 04.08.2020

Co dodat dle popisu článku trpím na únavový syndrom

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat