Komentáře k článku

Peťa 19.10.2020

Vyhovuje mi rovná skládaná rouška nebo jednorázová s dobře vytvarovaným drátkem na nose (nikoli tedy typ maska) Brýle nasadit mírně přes roušku. Gumičky ne za uši, ale přitažené páskem za hlavou. Rouška tak dobře sedí, není volná a brýle se mi nemlží prakticky vůbec.

Marie 18.10.2020

Občas pomůže mýdlo a vyleštit,ale je to jen na chvilku

Marcela 17.10.2020

Zakoupila jsem v optice sprey na skla brýlý dle doporučení známých, vyzkoušla jsem ale bohužel nefunguje to. Brýle se stále mlží pod rouškou!!!

Monika Czerneková 17.10.2020

je to děs,už jsem zkusila skoro vše,nejlepší je ten drátek.A rada na nošení čoček?Pokud máte silnější dioptrie na dálku,tak jsou vám na prd,protože s nima pak zase nic nepřečtete....vlastní zkušenost

Dana Noskova 17.10.2020

Je to hrozný brýle v obchodě stále zamlžený,nic nepomáhá

zdevaho 17.10.2020

rada na plíšek: kovový plíšek z obalů (třeba z toustového chleba-uzávěr) a stačí sešívačkou připnout na vrchní část pro nos, ale z vnitřní strany, abychom si nedřeli nos......

jirka zdevaho 18.10.2020

nerozumím proč z vnitřní strany ? snad opačně z vnější-ne !

Jiří Rynda 17.10.2020

Souhlasím s Jardou Novákem !

Václav 17.10.2020

Jen reklama na čočky! Rada na nic!

Michal 17.10.2020

Tak je nenoste a nebude se vám nic mlžit! Jedině mozek !

Hana Michal 17.10.2020

Vy chytrá horákyně, až budete mít čtyři dioptrie tak vám nic jiného nezbude než brýle nosit.

Jarda Novák 17.10.2020

Ty přípravky na mlžení stojí za ho...

Standakuky 17.10.2020

Jakýkoliv prostředek proti zamlžení vytvoří na sklech další povrch a změní lomive vlastnosti čočky a to je pak hitparáda při pohledu do protisvětla-bílá neprůhledná stěna.Ono i zamžení zanechá stopy-čočky se zamastí a jsou špinavé.Bohužel jediná obrana je roušku nenosit a s tím měl ten debil,co tohle nařízení vydal počítat.

Lionesca 16.10.2020

Mám brýle a při nošení roušky se mi někdy brýle mlží. Používání kontaktních čoček může problém mlžení brýlí odstranit jen u části lidí, protože ne pro všechny jsou kontaktní čočky vhodné. Brýle navíc chrání oči před viry a bakteriemi.

Láďa Novák 16.10.2020

Kdysi jsem dělal šéfa civilní obrany, která spočívala v tom, že pokud počet plynových masek byl menší, než počet zaměstnanců, napsal jsem to do interního sdělení. Na podniku to ani nečetli, nebo to hodili do bedny s nápisem CO. Součástí té plechovky byla zpuchřelá gumová maska, filtr s aktivním uhlím, předpokládám, že ještě ze druhé světové, takže ty filtry byly k hounu. Pak tam nechyběl na kámen ztvrdlý kus mýdla, kterým se mělo natřít skla zevnitř masky, což mělo zabránit mlžení skel, takže při případné válce se západem by člověk jasně viděl ty atomové hřiby v české kotlině a měl dost času mlátit něčím do kusu zavěšené kolejnice, než by ho dostala ta tepelná vlna.

Čarodějnice Láďa Novák 20.10.2020

Asi jsem nepochopila co to má společného se zamlžením brýlí...kromě toho kousku mýdla, ale to nefunguje.

Jana Bystřinová 16.10.2020

Velmi se rychle se v tomto počasí. Mám multifokál. takže nemohu použít nabízené přípravky.

Jarmila Ondráčková 16.10.2020

Nosím multifokál s povrch.úpravou, tak to nemůžu jen tak něčím patlat. Raději sundám, tam kde je vyloženě nemusím mít. Jinak jsem nejraději sama na zahrádce, kde zas tu roušku mít nemusím.

František Mlejnek 16.10.2020

Naštěstí na dálku trvale brýle nosit nemusím. Naopak mi ta mezera vedle nosu pomáhá s dýcháním, přes roušku bych se brzy udusil.

Sam kreativec 16.10.2020

Já to dělám jako zkušení potápěči - plivnu tam a rozetřu to. - výborný, tedy pokud zrovna silně nemrzne, to tam šplíchnu rozmrazovač.

Čarodějnice Sam kreativec 20.10.2020

Jste mě pobavil:-DNa tyhle postupy jsou moje multifokály poněkud drahé.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat