Prostreno.cz

Zhubněte přes noc s pomocí přírody

Existuje kouzelný lektvar… To, co zní jako pohádka, je skutečnost. Nápoj, jehož obsah z mnoha přírodních surovin z něj činí doslova kouzelný elixír na spalování tuků.

Zhubněte přes noc s pomocí přírody

Existuje kouzelný lektvar… To, co zní jako pohádka, je skutečnost. Nápoj, jehož obsah z mnoha přírodních surovin z něj činí doslova kouzelný elixír na spalování tuků.

Chtěli byste se ráno probudit o trochu lehčí, než si jdete večer lehnout? Jednoduše spálit tuky přes noc? S následujícím domácím nápojem toho můžete dosáhnout. Nejenže nastartuje vaše spalování a látkovou výměnu, dokonce působí i jako detox.

Jak si vyrobit nápoj na spalování tuků

Suroviny

šťáva z jednoho citronu

hrst petržele

jedna lžička mleté skořice

jedna lžíce strouhaného zázvoru

jedna lžička jablečného octa

500 ml vody

Postup 

Všechny přísady dejte do mixéru a mixujte tak dlouho, dokud nevznikne homogenní tekutina. Tu vypijte předtím, než půjdete spát. Pozor si dejte na správné dávkování především zázvoru, protože jeho přílišná konzumace může vašemu tělu škodit.

Jak zázračný nápoj funguje

Skořice obsahuje vlákninu, která je dobrá pro správně fungující trávení. Zároveň toto koření má uvolňující účinky na střevní svalstvo. Díky vysokému obsahu vitaminu C v citronu vyrábí tělo ve zvýšeném množství hormon noradrenalin, který pomáhá při odbourávání tuku. Petržel je zase známá svými močopudnými účinky, a pomáhá tak vyplavit z těla přebytečnou vodu. A zázvor podporuje trávení a látkovou výměnu a tvoří tak s jablečným octem, po kterém se přirozeně hubne, nerozlučný pár. Dohromady zkrátka nepřekonatelný hubnoucí mix!

Pojďte si zacvičit   

   Pojďte si zacvičit se Sabčou

 







Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat