Prostreno.cz

Pravda o tom, zda jablečný ocet zvětšuje penis

V regálech mnoha obchodů se nedá přehlédnout. 500 mililitrů jablečného octa přijde na 33 korun a víc. Patří k účinným doplňkům stravy, ředí se vodou a užívá ideálně před jídlem. Taky patří k silným čističům odstraňujícím bakterie. Domácnost ho vítá. Platí to i pro ložnici? Jablečný ocet s penisem není takový kamarád, jak se říká!

Všudypřítomný a dostupný jablečný ocet má fanoušky po celém světě. Je to přírodní projímadlo, které zlepšuje trávení, snižuje hladinu cukru v krvi, podporuje pocit sytosti a usnadňuje hubnutí, eliminuje podíl břišního tuku, krotí vysokou hladinu špatného cholesterolu a podle vědců i zpomaluje růst rakovinotvorných buněk. Některé jeho schopnosti se ale přeceňují, hlavně co se týče zvětšování velikosti penisu.

Mýty okolo jablečné kúry

Jelikož jsou muži pro větší rozměry schopní udělat cokoli, uvěřili „zaručeně účinné“ radě, která koluje po internetu. Do nádoby nalijte jablečný ocet a do něj ponořte své mužství. Při pravidelné aplikaci může váš penis „nabobtnat“ až o 65 procent! Pravda, nebo sci-fi? Pochopitelně, že to druhé.

Lepší varianty existují

Jablečný ocet krotí svědění, to je fakt. Proto pokud má majitel penisu potíže s nějakou vyrážkou či kupříkladu poštípáním hmyzem, použití jablečného octa ve formě obkladu je dobrým nápadem. Ale to je vše. Ano, jeho konzumace prospívá srdečnímu zdraví a průtoku krve, taky nejspíš odtud vítr vane, nicméně prodloužit a roztáhnout penis skutečně nedokáže. Instantní štěstí v takovém případě zajistí především vakuové pumpy, které fungují na principu nahromadění krve. Po zasunutí pyje do pumpy se vytvoří podtlak, penis nabyde na objemu a postupně tvrdne.

Dobrý pocit zajistí i optimální pozice

Tahle pomůcka dočasně zvyšující sebevědomí i sexuální výkon se ale nedoporučuje při problémech s krevním tlakem. Zdravotní problémy se po jejím použití objevují i u cukrovkářů. Proto někteří radši volí různé návleky na penis a prodlužovadla s výstupky, která dráždí pochvu. Spoléhat se na jablečný ocet je v tomto případě krátkozraké. To už se větší paráda nadělá při hrátkách s úhly.

Základem je preferovat milostné pozice, při kterých je hloubka průniku větší a i penis s menšími rozměry může pochvu účinně stimulovat. K takovým patří poloha na koníčka (vy nahoře) nebo pozice psí (vy na všech čtyřech, zadeček co možná nejvýš).

Zdroje: asweetpeachef.com





Celkem 4 komentářů

Jirka
13.09.2021
Milan
13.09.2021

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat